da li ste se nekad uprljalii svojom glupošću ?

valjda jesam izvinnjavam se ako plasim svojim pisanjem slaba sam da se okanem
jesam nije trebalo ali umoris se pa nekako sebe svaris i takvog, ali bolje nemati to u biografiji
mozda su mi ove nove teme glupost, mozda sam bila lepsa pre :(

ahahah i teme su mi fail a morala sam : ))
pa valjda cu sad nekako stalno i okolo

Poslednja izmena:
potpuno mi je nejasno kako sam uspela da ne pratim svoje ispravne osecaje a znala sam da je frka valjda sto je bilo suptilno

- - - - - - - - - -

ili mi je jasno, moglo mi se, joj boze idiota
da napomenem da sam pre toga u zivotu se manje vise inteligentno ponasala a ovo je trebalo kao da mi bude i zanimacija da se pokazem kako sam u stvair pametna i da pobedim koleginicu bar malo
boze me sakloni

sad sam gad :(

tri tachke

ej ok je sve ne tripuj se
verovatno

imam nekako drugo telo to mi je krivo a ne znam ni sta sad ovo radim
nekako je neregularno, i jeste

evo ponovo sam se uprljala gluposcu to bih bila ja : )) to je pomalo starost

pokajacu se nesto, bas je nekad lako praviti gluposti a treba valjda i lek da pijem nije vise isto fleksibilnost manja

pa i ovde sta pisem nije bas ok pametno lepo

Poslednja izmena:
ako nije jasno da pojasnim : )

- - - - - - - - - -

il bolje ne ne znam. volela bih da zivim krace ne volim nekakve obrte, nisam sad otisla u crkvu

nije me spasao ni krst

e ljudi ocu krace da zivim :zper:
ne stvarno ali bih

- - - - - - - - - -

nekako nisam isla za svojom pravom prirodom a zaglavila sam se u ovo, ili za boljom prirodom ali sad sam vec formirana na pogresniji nacin

moguce je verovali vi ili ne
da li da cutim mislim ipak da se to nece vratiti

uzasno je inace ali eto : ))
sta mislite
?

ako vam padne na pamet da pisete slobodno meni svaki komentar ok cak i ovi sto mi ne odgovaraju

- - - - - - - - - -

pa i nije, nema veze, manje spama

to znachi da je titanija pravi talenat a ja nisam pravi talenat fali mi toliko malo koliko nisam stigla do bucjka a mi smo rulja da je ne satremo
medjutim mene je psiha sredila posto mi je telo sad nekako vestacko, ja sam vestacki se tu zaustavila (ali sta je tu je)
- ne krivim nikog to je bas do mene bilo drugo sto nisam razgranicila bitno i nebitno -

znaci sad da rulja ne satre titaniju koja je talenat
ko nju uopste moze da voli : ))

pa ja :(
meni nedostaje ta neka bezbirznost ali sta ces ko je talenat to je, ne mozes mrcvariti, test je pokazao ko je ko sta je sta i to je ispalo.
e sad sam zavidljivac hocu prljavim metodama to da opovrgnem ali to se ne vazi znaci sad se cuvati

satrite je : ))))))
morace da begaju ko romeo i djulijeta

mzoda ti lekovi nisu losa stvar a nisam otisla na liturgiju na bozic. zato sto sam ceo dan sedela na kompu istrazivala sam. ne sada

Poslednja izmena:

Back