bundeva
Buduća legenda
- Poruka
- 29.056
a ima i ono još bitnije što je i karakterna osobina koja mnogima nedostaje - ima mooda![]()
imam i ja mooda.. al ne smatram to karakternom osobinom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ima i ono još bitnije što je i karakterna osobina koja mnogima nedostaje - ima mooda![]()
Meni i dalje nije jasno zasto skoro svi sa ovog pf-a imaju negativno misljenje o lunjalicama, pa ne jedu malu decu, to su samo price!
tačno tako
ali ima sreću i da ne živi u ulazu sa
notornim alkoholičarima koji svakodnevno povraćaju i umorkavaju taj isti ulaz
sa pravim damama koje sa sprata bacaju uloške
sa onima koji pljuju i izduvavaju nos na besprekorno čiste (?!) podove tih ulaza u kojim anema životinja
koga tada pozvati?
Meni i dalje nije jasno zasto skoro svi sa ovog pf-a imaju negativno misljenje o lunjalicama, pa ne jedu malu decu, to su samo price!
Ето видиш сад!?E pa toj gospodi trebaju sinteri!
Zanimalo bi me tvoje mišljenje, šta bi ti radila u mračnoj ulici okružena psima lutalicama, koji su sve, samo ne prijateljski nastrojeni...?
прича за лаку ноћ:
у мом улазу живела је једна негована црна мачка. омацила је три мачета, тиграсто, сиво и црно.
сиво је ваљда било болешљиво, претекла су само два. мачићи су брзо расли пошто су имали редовно три оброка. у међувремену мајка их је напустила. сад су то огромне мачкетине увек жељне хране.
Pazi ovako, setajuci svoje pse naletala sam na copore i copore, pogotovo leti kad se skupe pa ih bude i po 15 u istom, zamisli da mene nikad nije napao ni jedan copor, zalaje poneki na moje pse al na mene nikad!
Osnovna stvar je ne plasiti se pasa!
Zasto?
Zato sto kad se uplasis ti se i znojis, u tom znoju ima jedna supstanca koju psi osete, pored toga i tvoju nervozu, pa samim tim sto si ti svesno bice a on ne, pa tebi moze nesto da se objasni, ti tom psu predstavljas pretnju, on ne zna da si se ti uplasio!
Kada se budem nasla u takvoj situaciji ja cu ti javiti kako sam se ponasala!
koju uglavnom predstavljaju ljudi iz tog ulaza
već su zabeleženi slučajevi iznenadnih i neobjašnjivih nestanaka dojučerašnjih mirnih komšija (sada bi ovde lepo legli zvuci serije zona sumraka) ali pošto je kasni noćni sat, da se ne plašimo po mnogo
Fotografije za laku noć su postavljene
miran san
..u vrticu mog deteta dolutala je mlada kuca zenkica,
tachnije tek preraslo shtene, meshanac jedno 35 rasa..
..dolazila danima, obilazila oko ograde, deca joj dobacivala ostatke od doruchka, ruchka..
..ona umiljata, strpljiva, razigrana, divna..
..deca je prisvojila punim srcem..ali u dvorishte joj nema ulaska..
..ako ni zbog chega drugog, zato shto je prati u stopu jedno
4-5 muzjaka svih boja i vrsta..koji se povremeno potuku medjusobno na uzas dece..
..na jednom od roditeljskih sastanaka, vaspitachice predlozile
da se sakupi simbolichna svota, po stotinjak dinara,
da se kuca vakcinishe i sterilishe..
..to je bilo pre devet godina..
..danas je debeljuca tetka u 'najboljim godinama",
deca je josh uvek obozavaju,
spava na otirachu ispred ulaza leti, a zimi u
kucici koju su celu jednu jesen zajedno pravile starija grupa i predshkolci..
..ni jedno dete iz tog vrtica nikada nije
panichno pobeglo ili iz nepaznje zaradilo ugriz nekog drugog psa..
Пошто обећах да ћу данас затворити тему - имате још 13 минута форе да пишете....а тачно у поноћ магија престаје...(коњи се претворе у мишеве, а принц у бундеву...)![]()
прича за лаку ноћ:
у мом улазу живела је једна негована црна мачка. омацила је три мачета, тиграсто, сиво и црно.
сиво је ваљда било болешљиво, претекла су само два. мачићи су брзо расли пошто су имали редовно три оброка. у међувремену мајка их је напустила. сад су то огромне мачкетине увек жељне хране.
..u vrticu mog deteta dolutala je mlada kuca zenkica,
tachnije tek preraslo shtene, meshanac jedno 35 rasa..
..dolazila danima, obilazila oko ograde, deca joj dobacivala ostatke od doruchka, ruchka..
..ona umiljata, strpljiva, razigrana, divna..
..deca je prisvojila punim srcem..ali u dvorishte joj nema ulaska..
..ako ni zbog chega drugog, zato shto je prati u stopu jedno
4-5 muzjaka svih boja i vrsta..koji se povremeno potuku medjusobno na uzas dece..
..na jednom od roditeljskih sastanaka, vaspitachice predlozile
da se sakupi simbolichna svota, po stotinjak dinara,
da se kuca vakcinishe i sterilishe..
..to je bilo pre devet godina..
..danas je debeljuca tetka u 'najboljim godinama",
deca je josh uvek obozavaju,
spava na otirachu ispred ulaza leti, a zimi u
kucici koju su celu jednu jesen zajedno pravile starija grupa i predshkolci..
..ni jedno dete iz tog vrtica nikada nije
panichno pobeglo ili iz nepaznje zaradilo ugriz nekog drugog psa..
мирно спавај нано, све је закључано...