Ovo nije štivo za tebe, ali za mnooooge jeste.Kao netko tko je pročitao oveći dio Platona, Marxa, Junga, Corbina, Eliadea, ..i niz Cambridge Companion i Oxford Manual to .... mogu samo reći- takve djetinjarije ne bih čitao ni u 12. godini života.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo nije štivo za tebe, ali za mnooooge jeste.Kao netko tko je pročitao oveći dio Platona, Marxa, Junga, Corbina, Eliadea, ..i niz Cambridge Companion i Oxford Manual to .... mogu samo reći- takve djetinjarije ne bih čitao ni u 12. godini života.
Tu si moguće u pravu.Ovo nije štivo za tebe, ali za mnooooge jeste.
To mu je personalnost i zahtijeva ozbiljniju psihoterapiju. I ostali savjeti u biti zahtijevaju promjenu osobnosti kroz razne vrste terapije, bilo radne, bilo psiho, bilo kakve....
Pa što neki melankolik može promijeniti tim što pokuša slijediti neki od tih savjeta? On je takav kaakv jest.Savet da pomazimo mačku ili psa nije loš savet.
Savet da obratimo pažnju na prijatelje i da ih stičemo, savet da govorimo istinu, sve su to normalni saveti.
Lekovi i psihoterapija su potrebni ljudima koji imaju depresiju, anksioznost i ostale poremećaje. Te osobe ne mogu odmah da prihvate ove savete i to je normalno.
Kada je neko u teškoj depresiji, ne treba da radi ništa na silu. Dobro je, ukoliko ima kućnog ljubimca da ga pomazi bar malo.
Mislim da su svi ovi saveti namenjeni osobama koje su tužne, melanholične, ali ne leče se jer ta stanja tuge i melanholije prolaze.
Pa što neki melankolik može promijeniti tim što pokuša slijediti neki od tih savjeta? On je takav kaakv jest.
I on je na rivotrilu, nije se ni u Rusiji mogao skinuti! Onda ima napisano nesto iz ličnog iskustvaTo što priča profesor, pričala je svaka srbska baba dok su još babe nosile marame.
Mozes ako dajes dobar primjer i ukazujes na lose stvari.Što se mene tice,indivudualna odgovornos za život, da i to 100%.Kolektivnu odgovornost ( za društvo i svet) ne znam kako bih mogla
da prihvatim da budem odgovorna za nešto što je vecina uradila, sprovela, nametnula a protivi se mojim shvatanjima..
Teško da mogu druge da popravim osim mene.
Kako političarima koji nam kroje život 99,9 % dati dobar primjer ??????? Non sens !!!!!!Mozes ako dajes dobar primjer i ukazujes na lose stvari.
Tu ne mozes nista dok se ne stvori veca masa ali mozes male korake ,pozitivan i nasmijan prema komsijama, kritikujes nekog ko baca smece np, pomognes nekog starca koji nema novaca ili ne moze da ponese stvari iz trgovine np.Kako političarima koji nam kroje život 99,9 % dati dobar primjer ??????? Non sens !!!!!!
Nećeš vjerovati-kao da me gledaš šta radim-komšinica mi ima 81.god i polomila se.Tu ne mozes nista dok se ne stvori veca masa ali mozes male korake ,pozitivan i nasmijan prema komsijama, kritikujes nekog ko baca smece np, pomognes nekog starca koji nema novaca ili ne moze da ponese stvari iz trgovine np.