Да ли сте приметили...

Poruka
3.024
Нешто ми паде на памет, читајући разне теме, најчешће су то небулозе, лажи, фарбања, глума, итд...

Некад, док сам био активнији, имао сам контакте са пар жена са нета. :)

Откуд то да су жене са нета много више податније и у сексу много више ватреније, но ове у реали? :D

Каква су ваша искуства?

Жене исто, ваш утисак у вези са неким мушкарцем са нета?

Poslednja izmena:
Све је то индивидуално, нема ту генерализовања.

Јбг, али је интересантно да су све са нета биле много изнад оних које сам у животу упознао у реали... :)

Незнам како је сада, нешвалерам се већ 7 година. :)

?

Па какав се контакт ствара између жене и мушкарца? Партија шаха? :hahaha:

- - - - - - - - - -

Што се не швалеришеш ниси ваљда папучар. :hahaha:

Е, сад сам и више од тог.... :hahaha:

- - - - - - - - - -

Ајде мало озбиљније... :)

Како то да се код жене коју упознаш на нету, толико љубави у њој манифестује, толико топлине и радости, поготово при првом сусрету? :)

Tako što se na internetu kreće otprilike određena grupacija ljudi, na forumima posebno... Kad ide uživo mnogo više kočnica ima, dok se uživo ljudi otvore da urade ovo što se ovde pominje, to potraje dosta dugo, na internetu je to mnogo lakše i brže. Da li je to dobro? Ne znam...

Znam samo da se ljudi upoznavanjem uživo mnogo teže otvaraju, uz obavezno ono "šta će neko reći ili ta osoba sa kojom sam"...

Tako što se na internetu kreće otprilike određena grupacija ljudi, na forumima posebno... Kad ide uživo mnogo više kočnica ima, dok se uživo ljudi otvore da urade ovo što se ovde pominje, to potraje dosta dugo, na internetu je to mnogo lakše i brže. Da li je to dobro? Ne znam...

Znam samo da se ljudi upoznavanjem uživo mnogo teže otvaraju, uz obavezno ono "šta će neko reći ili ta osoba sa kojom sam"...

ne kocim previse uzivo, koliko treba

ipak, mnogo zavisi od druge strane

treba da se poklope i eto

i poklope lol

Po mom iskustvu, internet upoznavanje je mnogo bolje, zavisno od samih ličnosti, nego reala. Na internetu je bilo uvek lakše spoznati dublje jedno drugo, nego u reali. :)
A što se tiče Foruma, tu nema ničega dobrog što se tiče veza. Na Forumu su konkretno nameštaljke, moč pojedinih subjekata i njihovih saradnika, da miniraju svaku vezu, što se i čini.
Forum se konkretno manifestuje samo javnom diskusijom, trešenje prazne slame i sluđivanje. :)

- - - - - - - - - -

ne kocim previse uzivo, koliko treba

ipak, mnogo zavisi od druge strane

treba da se poklope i eto

i poklope lol

Tako i treba. Što se tiče vas žena.
U reali, muškarci su previše "uštogljeni", plašljivi, osim onih kojima je samo interes kres na brzake. :)

Нешто ми паде на памет, читајући разне теме, најчешће су то небулозе, лажи, фарбања, глума, итд...

Откуд то да су жене са нета много више податније и у сексу много више ватреније, но ове у реали? :D

Каква су ваша искуства?

nisam razmisljo o tome, ali verovatno sto se na netu potegnu razne teme pa radi kefalo i masta,dok se uzivo nema razglabati s toliko razlicitih ljudi i cudi

Каква су ваша искуства?

Malčice mi je bezveze ta podela na "ljude iz reala i ljude sa neta". Deluje mi gotovo futuristički:lol:
Obični ljudi su svugde isti samo je ovaj vid komunikacije doneo više slobode da se iskažu i izraze i oni koji su inače zatvoreni, škrti na rečima, povučeni itd. pa ti se može učiniti da su neki više jaki na rečima nego na delu.
To o čemu pričaš je deo podele na sajtove, one dejt gde je logično da većina dolazi sa namerom da se kresne i da će takvi m/ž likovi biti fokusirani na tu priču samim tim i opušteniji, predani tom cilju: ))
i recimo forume, gde valjda i pobogu imaš i neki drugi motiv pisanja i komunikacije.
Ali kako ko. Što reče neko pre, nema tu pravila jer je sve to individualno.
U iskustvima ne pravim komparaciju niti vršim istraživanje u smislu kvaliteta, kvantiteta, itd. Mogućnosti da upoznaš nekog su beskonačne, a šta će i kako će dalje biti mislim da uopšte ne zavisi od forme i lokacije gde se to poznanstvo ostvarilo.

Poslednja izmena:
Razumem šta hoćeš da kažeš, ali ti mene baš i nisi.
Da plastificiram:lol: : Ako se sećaš, sex i strast su postojali i pre interneta, to kao prvo.
Drugo, žena ako po svojoj prirodi i iskustvu nije balvan u krevetu, neće to biti bez obzira gde si je i kako upoznao.
Možda se eto tebi nije posrećilo da u realu naiđeš na prave osobe.
Iskustva su različita, a generalizacija mi je besmislena , no svako imamo pravo na svoje mišljenje:)

Razumem šta hoćeš da kažeš, ali ti mene baš i nisi.
Da plastificiram:lol: : Ako se sećaš, sex i strast su postojali i pre interneta, to kao prvo.
Drugo, žena ako po svojoj prirodi i iskustvu nije balvan u krevetu, neće to biti bez obzira gde si je i kako upoznao.
Možda se eto tebi nije posrećilo da u realu naiđeš na prave osobe.
Iskustva su različita, a generalizacija mi je besmislena , no svako imamo pravo na svoje mišljenje:)

No koment

Presekli ste mi diskusiju, pa zato sad neču da ti odgovorim, oprosti... :)

Pozdrav. :kpozdrav:

- - - - - - - - - -

Može i ključ na temu, nemam ništa protiv. :)

Back