- Poruka
- 13.085
vid' tema sa žuĉnom raspravom, a niko da pomene Slobodana Vuĉiċa?!?
biće da te vakcine i anti vakcine ipak nešto menjaju u glavi
biće da te vakcine i anti vakcine ipak nešto menjaju u glavi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesam.Voleo bih da čujem vaša iskustva da bih znao da li ja ludim ili ovi oko mene. Da li ste primetili promene u ponašanju kod ljudi za koje znate da su se vakcinisali. Da li imate osećaj kao da ljudi generalno više nisu kao nekad. Ja sam utiska da su paranoičniji, zatvoreniji, netolerantiji i svađljiviji. Da li se to može pripisati situaciji u državi, koroni, ili vakcini. Smešna stvar je što sam ja vakcinisan i ličnog sam utiska da daleko manje mislim, posebno o apstraktnim stvarima, kao i da daleko više pažnje obraćam na svoju okolinu - mnogo sam manje odsutan. Takođe sam izuzetno ravnodušan prema svemu, a nekada sam osećao intenzivne emocije i na najmanji stres.
Taman su toliko postali besni da bi mogli da ratuju?Ja sam u poslednje dve godine primetio ogromne promene u ponasanju ljudi.
Toliku kolicnu straha, besa, agresije, i svih negativnih emocija nisam video...
I to za sve prethodne godine na planeti, a nemam ih malo.
Da li je razlog medijska propaganda, bockanje ili nesto trecce...nemam pojma.
Niti se bavim time.
To nije moj posao.
Moje je da zivim u miru sa drugima i da prastam, ako mogu, a ako ne, da se sklanjam...
Sve drugo je naklapanje.
Ma, ne oni su pacifistiTaman su toliko postali besni da bi mogli da ratuju?
Ja nisam dobio, a supruga imala kovid. Ja vakcinisan, ona ne.Jel ima neki vakcinisani sto nisu dobili covid?
Takođe, znam ih desetine vakcinisanih, dobili kovid, srčane probleme koje nikad pre nisu imali itd.A znam na desetine vakcinisanih, što sa posla što iz privatnog života, i nikome ništa ne fali.