Da li ste poznati / slavni / bogati ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

maldaneri

Aktivan član
Poruka
1.158
Palo mi je na pamet da na ovom forumu sigurno ima poznatih / slavnih / bogatih... Zanima me kako ste došli dotle u životu, sa čime ste se sve borili, kakav je osećaj biti tu, koliko je sreća imati razne mogućnosti koje 'obični' ljudi nemaju . Nije naglasak na to čime se konkreto bavite i ko ste . Ko je raspoložen neka piše.

haha nisam sad poznat..nekad dok sam pustao muziku i svako vece blejao po gradu..na svakih par 100tina metara sam sretao likove koji su me prepoznavali i tapsali po ramenu:lol:sad dal da je pohvalim koga sve znam..evo natasu vojnovic..izlazili smo u cinema i zvezdu i vozikali se al je mnogo cirkala i tek se probijala pa ludovala:lol:

hm..pa znas kako oseca se ali zavisi kakav je dal je povodljiv..jer je vecina ovisnik o necemu i nema tu cistih odnosa bez foliranja i koristoljublja..mozes izabrati i medju njima neke ok likove koji preziru te tzv krem-vip-fensi-gradske face licnosti..svako prodje to ludovanje a kasnije se skrasi..licno su mi nudili i da smrknem ali sam odoleo i propustio nesto a ispostavilo se mnogo vise dobio na duze staze

Nisam bio ni slavan ni bogat , ali sam radio 10 godina kao konobar u jednom elitnom kaficu .Gazda mi je bio prvoligaski fudbaler .
Upoznao sam slavne liznosti u okviru Jugoslavije . Da navedem samo Jasnu Sekaric , a bilo ih je jos puno .
Ulazak u taj svijet daje neke privilegije , a tu spada neplacanje kazne za parkiranje ili omogucavanje lijecenja preko reda itd .
Da nije bilo rata materijalizovao bih tu svoju poziciju , ali je rat sve to upropastio .Biti u takvom drustvu ima i negativnih posljedica
jer ne mozes na miru popiti kafu .Jednom sam cak sa novom djevojkom otisao u neku selendru uz madjarsku granicu da se
ispricam na miru , a poslije desetak minuta nam je stigla runda pica .U sustini lijep gest , ali zna u datom momentu da iznervira .

Haha nisam ja neki ljubitelj takvih događaja a ni ljudi.
Skoro sam bila u izvikanom 'Šeher' restoranu i zgrozila se. Industrijski dizajn prostora (sa sve klupama za sedenje ala komunistički parkovi), konobari kao da su bivši zatvorenici sa sve gazdom koji izgleda kao vođa levog krila Zabele ( i devojkom mu, mafijaškom turbo ribom). Klijentela potpuni ološ u markiranim stvarima sa seoskim facama i stomacima koji prelivaju ispod 'džemperića'... Ma idi . Ako je to vip ovde onda mi je jasno što smo banana država.
(malo sam se udaljila od teme)

Lepo je biti poznat i bogat a da nemaju mira to nije tačno jer čovek samo treba da se organizuje.
Da si bogat ,da imaš para i da stalno slaviš ,pa šta tu može da bude teško.

Cek,cek mislila sam ono paparatzi i ta sranja i uvek si u nekoj zurbi....nebih bash rekla da toliko uzivaju....ti znash bio si u toj kozi :lol: pa znash kako im je :mrgreen:
Vala iskreno nebih nikada volela da sam jedna od takvih,shta pozelish to ispunish....kakve pa zelje oni imaju,nikakve ..neka hvala ti lepo neka njima njihove slave i "uzivanja"...
Bolje je imati dovoljno za jedan skroz normalan zivot....nikada nisam patila od visine.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back