Da li ste POWER WOMEN [G!RL]?

razmisljala sam ozbiljno pre dva dana o tome da bih htela da imam super powers. ono, ko zene heroji... to me uhvati tako, jednom u ses' meseci...
samo sto mi zelje variraju... u mracnim danima hocu da budem ko uma turman iz kill bill... ona je super sa onim macem i sve... u svetlim danima hocu da budem nevidljiva ili da umeme da letim... a najnoviji hit mi je da kad pljesnem rukama ves pocne sam od sebe da se pegla a ja stojim - ili jos bolje SEDIM - i uzivam u procesu - pegla wooooooooooshhhh preko rukava, pa kragne pa ledja...mhmmmmmmmm

a tema? ne, nemam nikakve moci /najtuzniji smajli sa suzicom u oku/

moje srce: ovo bi bila dobra tema: koje super powers bi htele da imate? rengenski vid kao supermen, nevidljivost- sue storm iz fantasticne cetvorke ili "elasticnost" mr.fantastic-a, izostrena cula daredevil-a ili neka od mutacija iz x-men-a, mogucnost da se pretvorite u koga god pozelite...itd.

razmisljala sam ozbiljno pre dva dana o tome da bih htela da imam super powers. ono, ko zene heroji... to me uhvati tako, jednom u ses' meseci...
samo sto mi zelje variraju... u mracnim danima hocu da budem ko uma turman iz kill bill... ona je super sa onim macem i sve... u svetlim danima hocu da budem nevidljiva ili da umeme da letim... a najnoviji hit mi je da kad pljesnem rukama ves pocne sam od sebe da se pegla a ja stojim - ili jos bolje SEDIM - i uzivam u procesu - pegla wooooooooooshhhh preko rukava, pa kragne pa ledja...mhmmmmmmmm

a tema? ne, nemam nikakve moci /najtuzniji smajli sa suzicom u oku/

Ah, moje srce, ovo sa vešom me je u srce dirnulo!!! ;) Dakle, potpuno bih se snašla sa takvim moćima!!!! Doduše, dala bih i predlog o kuvanju ručka (doručka, večere, užine i sl..) na sličan način! tipa - pucneš prstima i sve skuvano, tanjiri postavljeni i tako to! Eh, to bi bio život! :D

p.s. kako nismo pauer grlz

mi smo powerpuff girls!!! 8)
url

Back