P Plant Veoma poznat Poruka 12.411 04.03.2025. u 20:41 - Da li ste opštili na javnom mestu? #26 Trista čuda, ja sam znao, dizao galamu,.. vikao sam ulicama, pravio reklamu
Stojkov Menidjer Stara legenda Poruka 83.471 05.03.2025. u 04:28 - Da li ste opštili na javnom mestu? #27 Sensei: Da li ste opštili na javnom mestu? I da vas je neko primetio u aktu? Kliknite za proširenje... mislite seksualno ili intelektualno?
Sensei: Da li ste opštili na javnom mestu? I da vas je neko primetio u aktu? Kliknite za proširenje... mislite seksualno ili intelektualno?
Sensei Master Moderator Poruka 94.551 05.03.2025. u 05:46 - Da li ste opštili na javnom mestu? #28 Stojkov Menidjer: mislite seksualno ili intelektualno? Kliknite za proširenje... nisam ni znao da postoje dve opcije
Stojkov Menidjer: mislite seksualno ili intelektualno? Kliknite za proširenje... nisam ni znao da postoje dve opcije
Stojkov Menidjer Stara legenda Poruka 83.471 05.03.2025. u 06:22 - Da li ste opštili na javnom mestu? #29 Sensei: nisam ni znao da postoje dve opcije Kliknite za proširenje... muško si valjda mi funkcionišemo 1 i 0 sve izmedju je za ženske
Sensei: nisam ni znao da postoje dve opcije Kliknite za proširenje... muško si valjda mi funkcionišemo 1 i 0 sve izmedju je za ženske
Tom Riddle Elita Poruka 20.285 05.03.2025. u 06:29 - Da li ste opštili na javnom mestu? #30 Sensei: Jel bi pogledao nekoga direktno u oči ako bi gledao u tvom pravcu dok to radiš? Kliknite za proširenje... Nisam egzibicionista, pa zašto imam kuću onda?
Sensei: Jel bi pogledao nekoga direktno u oči ako bi gledao u tvom pravcu dok to radiš? Kliknite za proširenje... Nisam egzibicionista, pa zašto imam kuću onda?
dlugomir stari roker Moderator Poruka 238.523 05.03.2025. u 16:03 - Da li ste opštili na javnom mestu? #31 Sensei: Da li ste opštili na javnom mestu? Kliknite za proširenje... Da. Sensei: I da vas je neko primetio u aktu? Kliknite za proširenje... Jeste.
Sensei: Da li ste opštili na javnom mestu? Kliknite za proširenje... Da. Sensei: I da vas je neko primetio u aktu? Kliknite za proširenje... Jeste.