đe će ti duša, anyway 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
brzu smrt sam pozelela samo jednom, osobi koja je umirala dugo i bolno, u najgorim mukama i teskoj bolesti. volela sam je mnogo. uzasno saznanje. da si bespomocan dok odlazi neko koga volis.
ali ova tema nije o tome.
ova je tema o povredjenom egu sitne sebicne duse.
Nisam bas nekom zelela smrt,pre sam zelela da nekako, necujano iscezne iz mog zivota.Opet,da to uradi svojom voljom,da toj osobi bude lepo,a menid a bude sasvest mirna.Mada to su samo puste zelje,uglavnom to ne bude tako.
desi chikatilo![]()
eve me.........a gde si ti doco?
S tim podrazumevam nekoga koga ste voleli,vise ga ne volite ali on vas i dalje voli ali ne zelite da ga povredite jer zivi u svome malome savrsenom svetu i veruje u vecnu ljubav,da li ste ikada pozeleli da nestane?Da li je to kukavicluk?znam da jeste ,da li je iko imao slicno iskustvo?naravno da jeste,to je sasvim prirodno?
au pa ti si neka mnogo opasna onda :shock:Nikad toliko daleko...Zelela sam svakom koga sam volela sve najbolje...I stvarno za mene vazi da sve sto kazem to i bude istog trena,tako da bojim se da kad bih nekom pozlela to da bi se desilo
kod kuce, kasno sam ustao...dosao mi prijatelj iz usa i iz kine(jos malo pa savjet bezbjednosti) pa smo pravili zurkukatastrofa
kako si ti?
![]()
Znaci bila je dobra zurka..........ja sam dobro,sad mi je pre neki dan bio rodjendan,pa sma se bas lepo proveselila.Nema sta,ti i ja ceo zivot provedosmo u radosti i veselju..........