Auu ja imam dosta iskustva s tim (:
Ove godine na FG maratonu smo bili izbacheni iz busa 5 km prije kampa i morali smo tako icji sa svim stvarima a stvarno se nikom nije dalo... Tako smo ja i josh jedna drugarica odluchile stopirati sve shto vidlimo,pa chak i motore...
Najgore je kad zaustave auto pored tebe i kazu da bi te primili,al nema mjesta jer su sva zauzeta.. Bilo je svakakvih ljudi.. i na kraju nam stao neki kombi za pogrebne uslufge.. Jest da nas je vozio neshto manje od 2km,dobro je posluzio ((:
Idemo daaaalje...
Prije par dana,iz zayebancije ja i kolegica ishle na neku svirku van grada i skontamo da nemamo vishe para za povratak kucji.. i naravno,prst naprijed i chekaj,i chekaj, i chekaj... kad stade jedan momak,onako,stariji...i ispostavi se da je jedan od bivshih momaka moje sestre (((((((:
Jednom smo par drugarica i ja ustopirale shleper... Ludjak nas je htio povesti u potpuno drugom pravcu od onog u kom smo ishle (BL) (((((: Al bio je nekako simpatichan (:
A onda da ne spominjem kako sam jednom zakasnila na sastanak u planinarski dom koji je dosta daleko od moje kucje i kad sam skontala da necju sticji na vrijeme,zaustavim nekog lika shto je ishao na groblje i natjeram ga da me vozi u taj dom,jer mu je bio pa...hajdemo recji - usput (((:
I taaaaaako... napisacju josh neshto ako se sjetim (: