Da li ste nekada platili za sex?

Rocknrollsores

Poznat
Banovan
Poruka
9.400
Cesto sam znao da cujem macho muskarce ,ma gde kakvi da platim pi (bip) cku ,to ne dolazi u obzir ,....samo sto ne kazu bolje one meni da plate ....jerbo ja sam zigolo,veliki j(bip)ebach
:mrgreen: ...e tako mi je zvucalo to njihovo kenjanje ...

- - - - - - - - - -

I pitanje vazi za damen jesu li i one mozda platile ,finansirale nekog zigola ?

Cesto sam znao da cujem macho muskarce ,ma gde kakvi da platim pi (bip) cku ,to ne dolazi u obzir ,....samo sto ne kazu bolje one meni da plate ....jerbo ja sam zigolo,veliki j(bip)ebach

- - - - - - - - - -

Kako da ne, uvek.
Prvoj sam kupio Snickers, drugoj bombonjeru, trećoj buket cveća, četvrtoj mindjuše, petoj...
Neće džabe ni jedna :kafa:

Nista nije za dzabe na ovome svetu ...

- - - - - - - - - -

@TEMA: Не бацати паре на те беспослице у овој кризи, кад се земља развије и уђе у ЕУ, онда се може размотрити такав трошак.

Dabome ,samo da docekamo da nam Vucic digne standard ...samo je pitanje na sta da ga digne i koje decenije /veka?

znaci samo da cute i rade...:zcepanje:

У праву је он, ако приступаш некој, а да то не буде пуко пражњење тестиса него људски контакт, упознаћеш је у довољној мери да сазнаш у каквој је ситуацији, постаће ти познати њени животни проблеми, а то није толико оптерећујуће колико се испостави да је бесмислено, да је то нехотично или пак хотимично зближавање било јалова работа, трошење властитих ресурса, мени лично од тога увек остану ожиљци на души и дуго памтим и размишљам о хаосима оних с којима сам нешто имао, дешавало ми се и да ту неку емпатију-симпатију тумаче на тако ружан начин да ми се смучи. То је добар разлог да се потраже инстант варијанте.
Изненадило ме што неки моји познаници користе услуге масерки, рекло би се да је то најпогоднији начин да се дође до куповног секса.

- - - - - - - - - -

vidiš...nisam mačo, štaviše, a nisam ni platio za seks...nisam imao prilike a i da jesam para nikad za bacanje te vrste...

Back