Da li ste nekada odbili seks?

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Pitanje prvenstveno za muskarce, mada mogu i zene da odgovore: da li ste nekada odbili seks i zasto?
Ona htela, bila manje-vise voljna, a vi rekli "ne". Kajete li se sto ste mogli da seksate a niste?

Za zene, da li vas je neki muskarac kada ste htele odbio i rekao "ne" i kako ste reagovale na to?

Sta mislite o muskarcima koji odbijaju seks? Jesu li oni "manje muski" ili im nesto fali u glavi cim odbijaju gratis priliku za seksom?

Zasto muskarci odbijaju seks, a zasto zene?

Nekada davno, lepa devojka, ja je raspakovao kad zasmrde....jebbo kiseli kupus i crknutu mačku ..to je ništa...od ovog suze udaraju na oči :rida:...i tako...odustadoh.

p.s. posle sam se opametio, lepo je nateram da uđe u kadu, svojeručno je okupam i onda ...UDRIII do zore. :per:

Poslednja izmena:
Pitanje prvenstveno za muskarce, mada mogu i zene da odgovore: da li ste nekada odbili seks i zasto?
Ona htela, bila manje-vise voljna, a vi rekli "ne". Kajete li se sto ste mogli da seksate a niste?

Za zene, da li vas je neki muskarac kada ste htele odbio i rekao "ne" i kako ste reagovale na to?

Sta mislite o muskarcima koji odbijaju seks? Jesu li oni "manje muski" ili im nesto fali u glavi cim odbijaju gratis priliku za seksom?

razlozi su brojni

- - - - - - - - - -

Nekada davno, lepa devojka, ja je raspakovao kad zasmrde....jebbo kiseli kupus i crknutu mačku ..to je ništa...od ovog suze udaraju na oči :rida:...i tako...odustadoh.

p.s. posle sam se opametio, lepo je nateram da uđe u kadu, svojeručno je okupam i onda ...UDRIII do zore. :per:

iz koje pecine vadite takve divljake :eek:

Ne, nije mi se nikad desilo da me muškarac odbije. Mada to i nije nešto značajno, pošto teško inače odbijaju seks, ženama se može da lako dodju do toga.
Bilo je pokušaja da se tera inat jer je neko ljut ali naravno padali su brzo i napuštali svoj ponosni stav. :p

Odbijala sam kad nije postojala bar neka malena emocija osim te animal privlačnosti, kad sam znala da osim seksa ne može ništa da bude.

Poslednja izmena:

Jesam, više puta, jer mi se devojka nije dovoljno sviđala....nisam svaštojeb.

Naravno da sam odbila ponekad.
Ovo bold - da retko, ali iskljucivo neko ko mi je vec bio partner godinama i u trenutku mu nije bilo do toga, sto se vec sutradan promenilo, jelte? :)
Uglavnom ne volim sa manje poznatima da budem surovo direktna, prvo sto nije zenstveno, drugo sto je ovo ovde ipak Balkan i tako sam i vaspitana. Cekam da muskarac prvi da inicijativu (krene) sto naravno ne vazi kada sam vec u vezi, onda je to malo drugacija prica...

Poslednja izmena:

Nikad me nisu odbili kad je sex u pitanju... cenim muškarce koji su probirljivi na tom polju... i sama sam dosta probirljiva, ako ne psihički, onda fizički....

Nisam nikada odbio sex. Pikana je pikana. I klavir bih ebo da ima pikanu i da zasvira.Kako odbiti ove nase sexy estrada ribietine. Samo daj daj daaaaaaaj daaaaaj pikane, daaaaaj. Daj mesine.Ja sam muska paljevina, mali sexualni isfrustirani Srbenda balkanac. Samo daj sexa. Sex sex seeeex.

Back