Да ли сте некада били "сами против свих"?

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Ми млади поготово у тинејџ добу развијамо неки бунт и пркос према свему, а уједно се осећамо као да нас нико не разуме и да смо усамљени на свету, те смо се често осећали и често се осећамо као да смо сами против свих

Међутим, овде није тема само то. Да ли вам се икада десило да вас за нешто нападне велик број људи а да знате да сте у праву? Да вас нападну за нешто што нисте урадили? Било какав неправдан вид борбе у ком сте буквално били сами против много људи?

Даћу један пример из свог живота. Током средње школе баш сам се лоше слагао са другарицама из одељења, генерално је стање у одељењу било катастрофично али те девојке из мог одељења већином су биле инстраграмуше (по мом схватању, најврв јер сам био љут на њих због свега), површне и оне праве стереотипичне тинејџерке које не знају ништа а праве се и мисле да знају све.

Да не причам историју нашег сукоба, јер није битно, али битно је да су моје речи манипулативно изокренуте и спиноване пред професорком, буквално све су урлале на мене тада, викале и извртале моје речи. Након јако дуге свађе где сам покушао да се одбраним и да све убедим да спинују и извлаче из контекста, као последњу наду питао сам једног пасивног, анксиозног "друга" из разреда који је био сведок, да потврди да није било тако како су оне рекле и хтеле да испадне.

Он уместо да каже истину најврв из страха да и на њега не скоче као чопор малих керова и као што су на мене скочиле, ставио се на њихову страну иако је био скроз свестан и знао је истину. Опсово сам му мајку из беса, реко да је смрда и трања, устао и изашао са часа.

Због тога свега сам могао опасно да најбем али нисам јер су професори знали да нисам лажов, и знали су какво је стање у мом одељењу. Заузели су се за мене и стали на монј страну иако ништа конкретно нису урадили

А ево и песме

Ја сам увек, цео живот сам против свих, мени су по дифолту сви непријатељи све док се не покаже да то нису.
Није ти ни то добро ал мора да си имао тешке ситуације да би заглибио у одбранбени мод

Back