Da li ste nekad "debelo platili" ?

Muskarci,

Da li ste nekad popili batine,
ili imali pretnje, probleme i maltretiranje

od strane oca, brat ili muza (decka) neke zene sa kojom ste bili u vezi,
ili se upustili u neku avanturu ?

jesam, više puta, tako izblejim sa rendom ženskom neko vreme, ona moju poslovičnu ljubaznost da bi je kresno protumači kao 'nešto više' pa kad jenaduvam smatra da sam joj ostao nešto dužan, a pošto danas svaka jebbena droca ima neku mafiju iza sebe u vidu brata ćaleta bivšeg dečka sada šatro frenda takzv papuče koji je smatraju princezom onda dođe do situacije da ih nahuška na mene kad joj svi pokušaji da me pridobije nazad propadnu. oni onda popiju batine i podvijenog repa odu kod nje da je išamaraju što ih poslala na mene itd...

Popio sam batine od najboljeg druga jer sam mu opalio ja prvi šamarčinu. Ali neverujem ni dan danas da je to bio razlog zašto me je pretukao. Pričalo se da je kao i ja zaljubljen u jednu Tihanu. Te batine dobijene pred mnogo drugova iz osnovne su dovele i do mog prvog pijantstva u životu (pomešao sam vino, rakiju i pivo i pao u nesvest, suta sam ceo dan povraćao i imao problem sa stomakom)

Popio sam batine od najboljeg druga jer sam mu opalio ja prvi šamarčinu. Ali neverujem ni dan danas da je to bio razlog zašto me je pretukao. Pričalo se da je kao i ja zaljubljen u jednu Tihanu. Te batine dobijene pred mnogo drugova iz osnovne su dovele i do mog prvog pijantstva u životu (pomešao sam vino, rakiju i pivo i pao u nesvest, suta sam ceo dan povraćao i imao problem sa stomakom)

Joj :heart: , ti si neka osetljiva dushica .......

kad si mu vec prvi opalio samarcinu trebao si da nastavis da bijes..ne da ga pustas da te savlada.....;)
tobro si prosao..mogao si na ispiranje...
sta se sve radi zbog piche:lol:.

zbog vedzajne i to tek u najavi....? ccccc
sto bi jedan boem reko: ko god je spreman da se bije zbog zenske, treba se samo skloniti i pustiti ga da je ima , brzo ce se pokajati z:D

Десило ми се да претим двојици. Једном због тога што је њен друг папуча-шмекер хтео да је брани од мојих порука које су биле кобајаги прогањајуће и све због неспоразума мада је више него очигледно да се ради о злоупотреби указаног поверења које ја та продала за самопотрђивање пред другарицама. Због опште конфузије сам хтео да идем до краја па сам први приупитао њеног шта тражи ту јер сам био у неверици и увређен што је била, на први поглед, са шабанином а ја сам хтео да се борим за оно што мени по закону космичке правде припада и направио глупост због погрешне процене духовног квалитета. Дебилка се временом показала и вероватно достигла циљ да испадне мачка у друштву, позирањем и кобајаги вештине коју праве женске поседују научене фолирантским искуством глупе 20 годишње балавице, и нисам могао да верујем да се ради о таквој ограниченој свести и сексуалној површности. Е то је став озбиљне и интелигнтне чке, зар не? Да видиш које је то држање и ћутање само да би неко помислио колико је зрела и озбиљна.:lol:
Мене су замрзели и подсмевали јер су мислили да сам пичкопаћеник а нико да скапира да се није вртело око њених доњих усница такве ,,мале слаткице" како су је неки називали да би несвесно пумпали его. Нико ништа да ми каже зато што су то исто били студентићи-шмекерчићи и то у покушају слични прекопираној Зен фејсбук мудрост у статусима, и који су ишли на другарски начин како би се огребали за чку. Романтика зрелих лепотана, маме им га набодем.

Poslednja izmena:
Десило ми се да претим двојици. Једном због тога што је њен друг папуча-шмекер хтео да је брани од мојих порука које су биле кобајаги прогањајуће и све због неспоразума мада је више него очигледно да се ради о злоупотреби указаног поверења које ја та продала за самопотрђивање пред другарицама. Због опште конфузије сам хтео да идем до краја па сам први приупитао њеног шта тражи ту јер сам био у неверици и увређен што је била, на први поглед, са шабанином а ја сам хтео да се борим за оно што мени по закону космичке правде припада и направио глупост због погрешне процене духовног квалитета. Дебилка се временом показала и вероватно достигла циљ да испадне мачка у друштву, позирањем и кобајаги вештине коју праве женске поседују научене фолирантским искуством глупе 20 годишње балавице, и нисам могао да верујем да се ради о таквој ограниченој свести и сексуалној површности. Е то је став озбиљне и интелигнтне чке, зар не? Да видиш које је то држање и ћутање само да би неко помислио колико је зрела и озбиљна.:lol:
Мене су замрзели и подсмевали јер су мислили да сам пичкопаћеник а нико да скапира да се није вртело око њених доњих усница такве ,,мале слаткице" како су је неки називали да би несвесно пумпали его. Нико ништа да ми каже зато што су то исто били студентићи-шмекерчићи и то у покушају слични прекопираној Зен фејсбук мудрост у статусима, и који су ишли на другарски начин како би се огребали за чку. Романтика зрелих лепотана, маме им га набодем.
Dobro, nesto si hteo da kazes...mozda sam Bog zna sta sta je to bilo.

Dobro, nesto si hteo da kazes...mozda sam Bog zna sta sta je to bilo.

:hahaha:
У јеј... када се осврнем на приповетку, сам схватам да није лако испричати заплет.
Укратко била је то заљубљеност према колегиници која се због једног ласкавца убрзала у процесу и лошег средства комуникације (није било другог начина) претворила у општу конфузију а ја потом постао досадан, збуњен и љубоморан због дебила који је на крају убрзо пукао код исте и тиме одиграо неку судбоносну улогу. Можда нека завера богова, јбмлг.
После тога је онда покушала да ме воза неким гестовима, мада ни она сама није знала шта жели, да би ја онда на крају због првобитног игнорисања па до нетрпељивотсти ње према мени питао конкретно о чему се ради и то опет преко фејса зато што се скривала од било каквог контакта да би ми ко највећа балавандерка рекла ,,шта се трипујеш, ко те гледа?!" и ја то прејебем лепо и крај.
Козетина :D
Одељак о зрелим модерним лепотанима и другарима-папучама, који мисле да су шмекери јер, ето, знају како да се опходе према ,,дамама" (дама у двајес и некој која се дружи с пивом а која позира свој трип рибе са појавом сјајне јефтине робе је дама?:D) па добију фејсситинг, је довољно јасан.

Poslednja izmena:

Back