DA LI STE MODERNE

...Koliko se osvrćete na prošlost, na uspomene, na tradiciju?...

Kako kad. Nekad vise, nekad manje.

Uspomene ce ostati na repertoaru kad sve ostalo bude slabo dostupno ili nedostupno.

Proslost ne moze da se izbrise, ali pokusavam da se njome previse ne bavim. Nekad uspevam, nekad ne.

Tradicija - lepo je zadrzati ono s cime se slazemo, a ne opterecivati se onim drugim, sto ne prihvatamo, jer sve gore navedeno moze da bude i balast.

Cinjenica je da se nekim stvarima okrecemo ili vracamo s vremenom, sto ne mora da bude lose.

Možda je SAVREMENE bolja reč.
Ne mislim (samo) na oblačenje, friziranje, i šminkanje, nego na stav prema životu:
da li prihvatate nove pojave (recimo, nemate dečka - da li ćete otići na speed dating, ili ćete čekati da vam prijatelji nabace nekoga? Nemate posao - da li sedite i čekate da se ubacite preko veze, ili ste spremne da preko neta nađete posao bilo gde i krenete za njim?)
Koliko ste mobilne? Da li ste vezane za mesto, za porodičnu istoriju, za stara prijateljstva do te mere da se nikada ne biste otisnule u novi život?
Da li vas privlače moderne tehnologije (na koliko ste mašina priključene)?
Da li se lako navikavate na promene i da li su vam vrednosti vremena u kom živite bliske, ili strane?

Koliko se osvrćete na prošlost, na uspomene, na tradiciju?
.

Uh, ja ne da nisam mobilna,nego je to uzas...Uzasno se lako vezem za ljude,mesta,parkove...I samo idem gradom i govorim "ovde sam bila sa ovim,ovde sam radila ovo ,ovde ono..." ,i to je isto uzasno,jer mnogo mislim o proslosti i uspomenama....To me jako opterecuje.

Nisam moderna,pa ja slusam muziku iz mladosti svojih roditelja,:lol:za sedamdsetim i osamdesetim zalim vise nego oni:lol:...i ovo vreme danas je suvise ....ubrzano za mene,ja sam osoba 20.veka ...Masine znam da koristim samo onoliko koliko mi je neophodno da prezivim,na mobilnom da posaljem sliku i sms ,i meni dosta...Rekla bih da ne idem u korak sa vremenom,tehnologija me nista ne zanima:neutral::roll:

a posao...tek radim svoj prvi posao,i sama sam ga sebi nasla...a sto se tice decka,ja dok zaboravim proslog prodje dosta:lol: salim se,ali uglavnom me drugi upoznaju sa momcima i sl,tako da ni tu nisam nesto napredna:lol:

Back