Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Jednostavno je prijatelju, samo verujes u sebe i budes dobro raspolozen bez obzira na sve.....Eto danas sam imao tezak dan, naslusao sam se tudjih tuznih prica, trebalo bi po svemu da sam u totalnom off-u, ali ybga nesto sam srecan uprkos svemu, ma treba biti optimista bar zbog drugih koji ocekuju tvoju podrsku i pomoc (moras da im odglumis da si jak i da si u stanju da im pomognes, cak i onda kad ni sam sebi ne mozes pomoci), a tu nema mesta za ruzne emocije, za te ljubomore, mrznje, tuge i cemere svih vrsta...
Da i to mnogo... Ali smo kad mi se neko stvarno dopada i prosto ako znam kakva je osoba pored mene. Ako sam sigurna u tog nekog, prosto... ne pravim scene...
jesam jednom jako, najstrasnije...i bez razloga..isao sam do te mere da pratim devojku sa zeljom da ako je zateknem sa drugim da je lisim zivota..nekako sam se izvukao iz toga i trebalo mi je 5 godina da se oporavim i bez cure za tih 5 godina..