Da li ste ljubazni

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U današnje vreme, kada se agresivni i svadljivi stil ponašanja promoviše na nekim medijima i ispoljava u stvarnom životu,
od izuzetne važnosti je da praktikujemo ljubaznost i interesovanje za druge ljude. Jer nije ni prirodno, a ni nužno da čovek čoveku bude vuk.

Koliko ste puta ovih dana bili ljubazni prema nekome? Ili čak prema samom sebi?
I koliko je ljudi bilo ljubazno prema vama, na poslu, u radnji, u porodici, u prolazu?
Korektna sam i pristojna!
Ljubaznost i osmeh ne delim svima,...ljudi mnogo toga ne zaslužuju, pa čak ni da budeš ljubazan i fin.
Ne svi, ofc...ali koliko ljudi, toliko ćudi. Sve u životu sam učila na teži način, pa i to kako treba sa ljudima. Prirodno sam ljubazna i fina, samo sa decom i životinjama!

преузимање.jpeg

U današnje vreme, kada se agresivni i svadljivi stil ponašanja promoviše na nekim medijima i ispoljava u stvarnom životu,
od izuzetne važnosti je da praktikujemo ljubaznost i interesovanje za druge ljude. Jer nije ni prirodno, a ni nužno da čovek čoveku bude vuk.

I koliko je ljudi bilo ljubazno prema vama, na poslu, u radnji, u porodici, u prolazu?
Jesam, s nepoznatim ljudima s kojima ne ulazim ni u kakvi dublji kontakt. Generalno nisam ljubazna osoba, štaviše.

Ljubazan jesam dok ne prevrše meru.
Recimo ja na poslu stvarno nemam vremena za ćaskanje i to jasno stavim do znanja, znači ne zovi me kad sam na poslu, jbte jel'to teško skapirati-
Ako navali, na telefon se javljam sa "Šta je?!" 🤣
(Da ne kažem sad nešto gore) :lol:

P.S. Ovde na forumu sam i preljubazan. Dešava se čak da (uspešno) pomirim dvojicu forumaša u svađi- ako počne vređanje i uspeva mi.

Naravno, desi se i meni da me neko trenutno iznervira i tad umem da ujedem toliko da mi je je to poslednje sa tom osobom. Posle mi bude krivo jer obično puknem na žešćoj gluposti i preteram.

Uvek sam ljubazan u početku i sa nepoznatim osobama
Moje daljnje ponašanje zavisi od ponašanja te osobe !
Nemam više živaca da razumem ikoga i tolerišem nečju nedoradjenost
I želeo bi da znam gde se stiče toliko znanje o životu i životnim definicijama koje neki poseduju na pojedinim podforumima :vudu:
Ja nemam više snage da ne znam!!:namcor:

U stvari u fazi sam da mi je svega dosta !
ili plovimo zajedno i razumemo se ili svak na svoju stranu

Back