Da li ste izgubili nevinost s kozom?

• Začetnik teme Začetnik teme iluzionista
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa kozice su poslastica...
:)

vezzesh je za jedan omanji drveni klin...tako da joj je glava nagnuta shto nizze zemlji !

obujesh duboke chizme...one gumene su naj naj...ubacish zadnje dve kozine u tvoje...i nema mrdanja...e sad..koza ima onaj maleni repitj, shto je taman za shaku...stegnesh jako za rep i tu dodje do zveketa bum tras dum...samo voditi rachuna da se sve to brzo odradi...koze ne vole bash mnogo da se maze posle sexa...a i nije preporuchljivo zaljubiti se u nju...mozze chovek mnooooogoooo da pati...
shto `li ja vama to pricham..kad mozzete sve to prochitati u priruchniku "Mo ja ko za"

nego neshto mi padaju na pamet ovce...
ima ih ovde na forumu buljuk!

iluzionista:
Ne. Ne zayebavam se. Ozbiljan sam... Čuo sam od nekih meksikanaca da je kod njih tradicija yebati kozu u dupe i tako se naučiti seksu. Tek kasnije sam čuo da takvo nešto postoji i kod nas. Pogotovo na selima... Muškarci se uče seksu yebajuči koze. Baš me zanima da li ovde ima onih koji su probali kozu... Zanima me još i da li ih je neka ritnula... Mislim nezgodno je kad te koza ritne u jaja, zar ne?
Iiiijao kakva tema?!
Samo me zanima jedno, a to je kako koza nekoga može da ritne u jaja? Da je u pitanju magarac pa 'ajde de!

Хаха,сад морам да напишем виц:
Седе два старца на пољанчету и један сетно уздахну и рече-ех,видиш ону шумицу,тамо сам први пут водио љубав и уватила ме њена мајка.
Иии шта је рекла?? пита други
Мееееее-одговори први :p

Hop...hop...hop...mmmm :razz: ...zjala!!! Njammm :| ...Pljuc, bljak :? ...ovo je zjala laznjak...Nishta ne razumem...Chula sam za rupe u kupatilu i za kuglichne lezajeve i krastavce i za koze i za ovce i za krave i za kamile (pustish cho'eka na livadu i mislish da ti je veran),al' mi nije jasna ova razlika selo-grad? :confused:
Znachi, tamo se uche na kozama zato shto ih imaju? :roll:
Ovamo se ne uche na kozama zato shto ih nemaju? :roll:
Meni nishta jasno nije, mislila sam da je u pitanju neka tehnika sa koznom galanterijum, pa da edukujem opshte gljivobradovanje... 8-)

Back