intra
Poznat
- Poruka
- 7.140
Jel` se računaju krave?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e bwe vragolasta, kako sto u dupe? pa toliko tema na toliko stranica i tebi jos nije jasno....c, c, c....Vragolasta Amfibija:e a meni nije jasno nesto drugo : sto bre u dupe !!!!! osim ako nisi fauno-gej...
ja cula price sa kokoskama...hihihih...leti perje !!!!
Jbt, ti stvarno baš sve gledaš kroz novčanik? Ne prođe tema da se ne javiš sa komentarom: "Da ima para, mogao bi..."sinnke:Ja sam cuo da su nekada u selu to radili kad nisu imali sta. Ustvari cobani su siromasni i oni nikad ne mogu uloviti normalnu zensku pa onda jebu kozu.
Lexa:Jbt, ti stvarno baš sve gledaš kroz novčanik? Ne prođe tema da se ne javiš sa komentarom: "Da ima para, mogao bi..."
Da nisi ti, možda, sponzoruša? :wink:
valjda zigoloLexa:Jbt, ti stvarno baš sve gledaš kroz novčanik? Ne prođe tema da se ne javiš sa komentarom: "Da ima para, mogao bi..."
Da nisi ti, možda, sponzoruša? :wink:
Cekam kuma:Autor teme je u krizi. Mozda je vec vezao kozu na terasi.
:shock: bem ti, brisem ja sa teme, ovaj em zagoreo, em halucinirailuzionista:Ne mekeći.![]()
Iiiijao kakva tema?!iluzionista:Ne. Ne zayebavam se. Ozbiljan sam... Čuo sam od nekih meksikanaca da je kod njih tradicija yebati kozu u dupe i tako se naučiti seksu. Tek kasnije sam čuo da takvo nešto postoji i kod nas. Pogotovo na selima... Muškarci se uče seksu yebajuči koze. Baš me zanima da li ovde ima onih koji su probali kozu... Zanima me još i da li ih je neka ritnula... Mislim nezgodno je kad te koza ritne u jaja, zar ne?
Otkud čobani siromašni? Oni voze helikoptere i džipove. A koze im jedu zob iz zlatnih korita.sinnke:Ja sam cuo da su nekada u selu to radili kad nisu imali sta. Ustvari cobani su siromasni i oni nikad ne mogu uloviti normalnu zensku pa onda jebu kozu.