analiticki 12
Veoma poznat
- Poruka
- 11.676
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaki introvert kad popije alkohol postaje ekstrovert. Hehe
Tačno je, zaboravio sam to.Moguće, ali je isto tako moguće da sve zavisi od društva u kome se krećemo.
Ako introvert razgovara sa bliskim osobama, opušteniji je..to je neko moje mišljenje koje ne mora da bude tačno.
Pošto povremeno kao introvert uživam u alkoholnim pićima, mogu to i da potvrdim. Pod dejstvom alkohola mi se češće dešava deljenje intimnih ideja, dok to nije slučaj ni pod razno kad pijem samo limunadu.Svaki introvert kad popije alkohol postaje ekstrovert. Hehe
Da li misliš da ta podela važi? Meni je to sumnjivoVi ste...
Onda si...Da li misliš da ta podela važi? Meni je to sumnjivo
Pa ako ekstrovert deli spontano emocije sa ostalima, a introvert ne. Onda ne znam šta sam.Onda si...
I da i ne, delimično. Mislim da se neki delovi ličnosti kreiraju tokom života pored naslednih faktora. Sad si me uhvatio u nesigurnosti. Hehecovek se ne radja svojom voljom, ne zivi svojom voljom i ne umire svojom voljom. Svi ljudi su razliciti tako da niko nije dobio nikakvu priliku, nego se rodio takav kakav je, sto je ujedno najveci pokazatelj da ne postoji nikakva "sloboda", niko ne bira svoju pamet, svoje mogucnosti, svoje sposobnosti nego nam je sve nametnuto, predodredjeno kreacijom nase DNK strukture
Kao što rekoh:I da i ne, delimično. Mislim da se neki delovi ličnosti kreiraju tokom života pored naslednih faktora. Sad si me uhvatio u nesigurnosti. Hehe
Ali ovaj put nisi loše rekao. Hehe
A kad bi se napio, da li bi smeo da pevaš na glas? HeheIntrovert 1/1.
Ne bi ni znao da to ja pevam.A kad bi se napio, da li bi smeo da pevaš na glas? Hehe