da li ste ikada sumnjali

Betty:
jel pun mesec :shock:
svi se poistovećuju sa temama, ako nije lično iskustvo, neće da razgovaraju, a da je nedajBožo lično, jedva bi čekale napad iz TOG ugla (što si se udala za njega!). Ybt, ne verujem svojim očima....ko je kome ovde dužan istinu??? Forum bokca ti.
Pitala šta misli, ja rekla šta mislim dvaput :wink:
O pitanju i o temi i ostalom, što da ne - zabavljajte se vi što nemate uske vidike :lol:
Radosna, bwe, pitanje je na mestu za ljude koji ne žive u selu sa tri kuće gde su svi živi hetero 101%.

Pozdrav! Konacno normalna osoba..i pre svega prijatna za konverzaciju

majcheki:
Manje mešanja u tuđe stvari, manje mešanja... Ko šta radi, zabole me baš... Ako osoba koja se uključila u forum ne iznosi svoje stavove, probleme i pitanja već tuđe nije vredna pažnje.

Ajd Ć. :wink:
nigde ne pise da se u forumu moraju iznositi samo sopstveni stavovi i problemi.jednostavno,ako si bar malo drustven tip i imas prijatelje,svakodnevno cujes svasta,a jos ako ih zaista volis,i tebe nervira isto sto i njih.ideja za ovo pitanje nam je sinula,posle nekoliko slucajeva muske patoloske ljubomore u vezi sa devojkama,zenama,brakovima njihovih drugova i zbog toga sto smo,sticajem okolnosti,preko posla,upoznate sa slucajevima tog tipa.
meni se cesto dogadjalo da drugovi mojih tipova budu negativno orijentisani prema meni i da tada bukvalno osecam njihovu zavist i ljubomoru,tipa-otela si mi omiljenu igracku,vrati je!!!!!

Back