storm cloud
Poznat
- Poruka
- 9.024
Incognito:Kakve okolnosti, kakva okolina? Okolnosti i okolinu ljudi sami sebi stvaraju... Nije to fu*king elementarna nepogoda pa da sad ti nemas nikakve veze s' tim i da na to ne mozes da utices... Ako neko sebi dozvoli da zavisi od drugih, to je njegov problem i gledam da sa takvim osobama nemam ista ozbiljno jer u tom slucaju oni su dozvolili da sami ne odlucuju o svom zivotu vec neko umesto njih...
Svako moze da se ogradi, nema tu neko moze - neko ne moze... Oni koji misle da ne mogu su lenje i plasljive osobe koje ne smeju da uzmu svoj zivot u svoje ruke, a ja od takvih bezim na kilometar...
A tiho neodobravanje 'ljudi koji me vole ili koje ja volim' ne postoji... Ne moze neko ko mene voli da ne odobrava moje zelje i moje izbore - takva osoba onda mene ne voli, vec voli to sto ima kontrolu nadamnom, a kako ja to smatram jednim jako ruznim pokusajem ataka na moju individualnost takvu osobu cu uvek drzati sto dalje od mene i ne bi mi palo na pamet da doticnu volim.
Tudja ocekivanja me ne interesuju...
Ne vidim što onda ovako burno reaguješ, kada je tebi tako lako da raskrstiš i sa okolinom koja se buni i sa osobama koji su takvim uticajima podložni. Opet kažem, blago tebi kad možeš da budeš tako isključiv. Mislim, ako ti je dobro tako. To što ti ne želiš da imaš posla sa takvim ljudima, ne znači da oni ne postoje i šta sad treba da se ubiju zato što su sugestibilni? Svako ima neku manu i nosi se s njom kako zna i ume. Ima nas raznih, svako bira šta mu odgovara, ja recimo ne mogu da zamislim da budem sa osobom koju uopšte ne interesuje šta mu drugi govore i šta misle o njemu, po mom mišljenu, takve osobe su bezosećajni i sebični osobenjaci.