Da li ste ikad setali sami gradom??

Sokolica_M:
Ne znam ni ja koje šetalište i u kom gradu, ali volim da šetam sama gradom... Svojim, a još više tuđim...
Volim i da idem sama u bioskop. A volela bih kad bih mogla da sednem sama u kafić. Ali ljudi na to gledaju čudno...
Ne razumem zašto bi te ljudi gledali čudno ili ti nekog gledala čudno! :confused:
Po meni je sasvim normalno da odem u kafić sam,sednem popijem kafu,pročitam novine...Zašto bi me zbog toga neko gledao čudno???To jako često radim u svom gradu i uvek sretnem nekog koga znam.A dešavalo mi se i u drugim gradovima kad putujem sam da vidim lep lokal i zaustavim se da popijem kafu u njemu iako nikog ne znam tu.Jednostavno ne obraćam pažnju na druge i njihovo mišljenje.
@tema:
Često noću (ako je lepa noć) kad ostanem bez cigara izađem i prošetam do trafike koja se nalazi jedno 1km od mene i prija mi ta šetnja.Postoje i bliže trafike,ali ja namerno idem u tu kako bi prošetao.

Sokolica_M:
Ne znam ni ja koje šetalište i u kom gradu, ali volim da šetam sama gradom... Svojim, a još više tuđim...
Volim i da idem sama u bioskop. A volela bih kad bih mogla da sednem sama u kafić. Ali ljudi na to gledaju čudno...
hm,takodje...
Pogotovu volim nocu nekad da izadjem i idem naokolo,besciljno,i razmisljam.vreme kad mi bilo cije prisustvo samo skodi...vreme samo za mene.

Back