- Poruka
- 7.093
To ko egipatskih 6 gladnih godina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Procitaj pitanje pre nego sto das odg.. Nije bilo pitanje da li mastas u krevetu. Nego da li si mastovit.Pa tako je bre, maštaš 6 godina i onda kad ti se najzad pruži prilika da đelješ ti nastaviš da maštaš, aha kako da ne! Nema maštanja u krevetu, zato te i volim Nindža![]()
Ej, prvo se informiši s kim razgovaraš pa na osnovu toga formiraj stav i pitanje!Procitaj pitanje pre nego sto das odg.. Nije bilo pitanje da li mastas u krevetu. Nego da li si mastovit.
Jaooo... Ne smaraj breEj, prvo se informiši s kim razgovaraš pa na osnovu toga formiraj stav i pitanje!
Šalim se, izvini. Samo sam hteo Nindži da dobacimJaooo... Ne smaraj bre
Ja isto tako sa ženom, dakle dovedem još tri extra pićke i skinem ih gole i postavim u ćošak sobe i ne jehbem ih 2%, ma i ne gledam ih, samo nju!Poenta u krevetu mi je uvek bila da učinim da se čovek oseti poželjno i kao jedini muškarac na svetu. Dakle strast, dakle izedem te, dakle isto očekujem za uzvrat. Dakle nije nužno maštovitost, poze, čuda, muda, nego osećaj. Mislim da baš svaki čovek želi da se oseti poželjno i da to dalje pozitivno utiče na druge neke stavove u životu.
Izedem te!Ja isto tako sa ženom, dakle dovedem još tri extra pićke i skinem ih gole i postavim u ćošak sobe i ne jehbem ih 2%, ma i ne gledam ih, samo nju!
Nema šta moja ti, sve izele žene, tuga...Izedem te!![]()
Ohohoho ujka ujni sterao u kujni.Ej, prvo se informiši s kim razgovaraš pa na osnovu toga formiraj stav i pitanje!
Ma de, počistila me ujna ko orangutan bananuOhohoho ujka ujni sterao u kujni.