Da li ste hejter?

Da li ste hejter?

• Da

• Ne

• Ne znam

• Da je lahko nije,ali se mora povremeno

• Ti ćeš me pitaš da li sam hejter?

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
pitanje je trebalo da glasi- Da li ste НАМЋОР?

Bio sam,ali sada se bavim ironijom i čak i prostim i glupim Ciganima ''spuštam'' iako od vorkabulara imaju samo psovke iako su kobaja završili neku srednju školu...smradovi obični...e njih ipak nevolem...

Ne. Definitivno ne.

Skoro pricam mojoj sestri kako su jednu moju drugaricu svuda prevarili..ostali joj duzni i sl. I onda kazem..jadna ona-njoj se stalno tako nesto desava..kako se meni to nije desavalo? A, sestra me gleda sa cudjenjem i pocne da mi nabraja gde su me sve zeznuli, a ja ljudi u shoku..Ja sam to sve zaboravila.:)

Imam taj odbrambeni mehanizam da pamtim samo lepo..ruzno zaboravljam brzo.

Hejter od "to hate" -mrzeti

Ali da ne duljim .

Nasao sam par dobrih definicija na netu. Preuzeto sa Vukajlije,recnika slenga:

Zanimljiva tema. Ipak, cini se da mnogi nedovoljno razlikuju teznje ka kritickim i polemickim tonovima u okviru diskusija, sto je na forumu pozeljno, od pojava kao sto su stalking, trolovanje, ili hating.

Ocena pojedinacnih primera hatinga, kao i svih formi ponasanja na forumu jako zavisi od konteksta, recimo starosnog doba korisnika, koje za vecinu ostalih forumasa ostaje misterija ili podatak koji se ne moze pozdano proveriti. Ako je neko sa svojih 14-15 godina hater, to moze delovati kao simpatican i benigni stav zauzet od strane jednog buntovnog ili sali sklonog tinejdzera, ali ako je hating glavni smisao forumskog ucesca osobe srednjeg zivotnog doba, mislim da je takvom svakako potrebna ozbiljna psihoterapija.

Ali, cini se da ima primera gde ljudi pogresno upravo svoje pisanje na forumu koriste kao vid terapije ili ispoljavanja ozbiljnih mentalnih poremecaja ili duboko ukorenjenih kompleksa nize vrednosti, pa otuda pojava hatinga, stalkinga ili trolovanja cak kod osoba u srednjem zivotnom dobu. Opet, s druge strane, u slucajevima koji ne spadaju u prethodno spomenute ekstreme. sadrzajno i smisleno pisanje cesto moze posluziti i kao konstruktivni oblik psihoterapije

Back