dommino
Zainteresovan član
- Poruka
- 308
O,hvala ti sto me podseti ,zaboravila na nick...plati picedevil in my panths:nisam nindza a ni ******! a valjda znash kako to funkcionishe...ti si domino dama...)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O,hvala ti sto me podseti ,zaboravila na nick...plati picedevil in my panths:nisam nindza a ni ******! a valjda znash kako to funkcionishe...ti si domino dama...)
Znaci ELOKVENTAN????Mali opasan jbt.devil in my panths:ne znam sta mi je danas...sad sam izbio tri djevojke u kafitju...odashiljem prejaku energiju.
mislim da sam ih izbio da se ponashaju smijeshno zbunjeno...ma ludnica je bila..
Ma ,hajde!!!devil in my panths:dada VELIKA..))))
e ovo ti je pitanje pametno...To ti je nesto kao onaj vic o panduru koji je dobio sluzbu u Bgd pa cuo da treba da se pricaju neke strane reci da bi se eto seljaci i gradjani tu razlikovali...I tako se on vozi busom a neka riba ga pita: Silazite li na sledecoj? On je pogleda i odmah se priseti jedne "gradske" reci...EVENTUALNO...Elokventnost se teko i izgovara a stvarno zvuci da ostajes otvorenih ustá:AAAAAAA sta je bre to, ja nisam odavde...spirittt:Da li je vazno biti elokventan i kako se postaje elokventan?!
I sta mi nindze,koji nismo elokventni,da radimo?!
Tnx
Elokventan je glupa rec. Sustina je da li si budala ili nisi. Ako si u stanju da kriticki razmisljas onda prestani da brines jer budale ne razmisljaju, znaju da su pametni.spirittt:Da li je vazno biti elokventan i kako se postaje elokventan?!
I sta mi nindze,koji nismo elokventni,da radimo?!
Tnx