Da ali ti moras da shvatis da na taj nacin ti ne prkosis drzavi ili Vucicu ili ne znam ni ja kome (zabole nekog bas za tebe) vec si samo nepristojan prema tom popisivacu koji nema veze sa drzavom i koji je tu samo da zaradi neki dinar (i koji bi verovatno bio srecniji da ni ne mora to da radi uopste vec samo da mu uplate te pare na racun).
Inace ko kaze da popisivac uopste i zeli da udje u neki stan, mislim ja sam to radio i prosli put i secam se nekih slucajeva ono u kakvim stracarama ljudi zive i kako su aljkavi to je strasno, prosto ti se gadi da udjes, ono sve strokavo, fazon tapete koje nisu menjane 40 godina, razni mirisi koji su se tu akumulirali u stanu vec godinama i decenijama, neki ljudi uopste nemaju naviku nikad prozor da otvore i da malo provetravaju stan, ono strasno, neki ljudi bas nikakvu kulturu zivljenja nemaju (ono kao da su juce sisli sa Vrske cuke, mada tako neke stvari je vec i tamo sve teze videti ) , ono u neke stanove ti se maltene gadi da udjes ili ulazis sa zapusenim nosom, pa i kad ti neko otvori vrata i vidis iza gde zivi kazes mu ono , ajde ako nije problem ispred cemo, sescu ja ovde na stepenice pa cemo to brzo da obavimo, inace pvaj put radim sve novije zgrade i manje-vise novogradnju pa kontam da takvih situacija nece biti mnogo. ; )