gost 434148
Primećen član
- Poruka
- 723
Lepe pesme on ima.
Znate li neke pesme od njega ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam samo da li sam ja pre prebacio ili si ti to napisao?ovo treba prebaciti na muziku
Omiljeni pevač moje majke, sećam se da sam zbog nje skinuo na gitari "Bila je tako lepa", tu pesmu je najviše volela.Lepe pesme on ima.
Sansonjer.Uglavnom je pevao francuske sansoneLepe pesme on ima.
Sansonjer.Uglavnom je pevao francuske sansone
1. Bila Je Tako Lijepa
Чуо си, не могу да верујем?Naravno da sam čuo. Divan glas, izuzetan umetnik.
taman htedo da postavim. muzika mog detinjstva...
Posle ti je đavo krivЧуо си, не могу да верујем?
О каквој провокацији је реч?Posle ti je đavo kriv
Ne provociraj barem na ovom delu foruma!
Tema:
Naravno da sam čula.
Najviše volim pesmu 'Moja noći' na Šantićeve stihove.
'ajde, kada već spamujemo:О каквој провокацији је реч?
Зачуђен сам јер за много тога није чуо па ми је ово баш изненађење?
Видим шта пише у појединим темама, резоновање, закључци.....'ajde, kada već spamujemo:
Kako znaš koliko je neko obavešten, ili ste toliko intimni da si dobro upućen?
То свирање не приличи твом речнику а што се тиче теме, дао сам допринос понудом да ако неко жели, могу му проследити Драганове хитове.Svirajte q***u, ali ne u ovoj temi![]()
Naravno da nepriliči.То свирање не приличи твом речнику а што се тиче теме, дао сам допринос понудом да ако неко жели, могу му проследити Драганове хитове.
Толико о свирању....!
Интересантно, очекивао сам од тебе другачији одговор али ето, погрешио сам.Naravno da nepriliči.
Pokajala sam se zbog smajlija, trebalo je bez njega!
Na greškama se učimo.Интересантно, очекивао сам од тебе другачији одговор али ето, погрешио сам.
Видим шта пише у појединим темама, резоновање, закључци.....
Интима није ту потребна а ако под интимом подразумеваш и преписку на пп, била је и сморио ме је за медаљу.
Искрено, сада ми се згадио на теми о Украјини, није чуо за нацисте у Украјини и њихове злочине а ја, на жалост, имао сам прилике то да видим својим очима и да упознам неке који су изгубили своје најмилије само зато што су Руси, односно, говоре руски!
Одвратно је то негирање невиних жртава, посебно деце а много их је страдало а многа су остала инвалиди за осам година њиховог некажњеног дивљања. Није чуо ни да су Криму укинули право на воду? Није ништа чуо а чуо за Драгана, па сам се, ето, изненадио!
Ne taj.Драган Стојнић Кеба?