Da li ste čuli za Dragana Stojnića?

Lepe pesme on ima.
Znate li neke pesme od njega ?
Sansonjer.Uglavnom je pevao francuske sansone

1. Bila Je Tako Lijepa
2. C'est La Vie
3. Concierto De Aranjuez
4. I Opet Mi Dusa Sve O Tebi Sanja
5. Ide, Ide Zivot
6. Iluzija
7. Ja To Znam
8. Jedan Covek I Jedna Zena
9. Jedna Davna Ljubav
10. Jedna Gitara, Hiljadu Snova
11. Jedna Ljubav Davna
12. Jednom, Kada Prodje Sve
13. Jos Te Pamtim
14. Maestro I Violina
15. Nema Vise Romantike
16. Nemoj Da Kunes Ovu Noc
17. Poteci Kroz Mene Kao Rijeka
18. Prava Ljubav
19. Rastanak
20. Soliteri
21. Stari Momci
22. Sto Te Nema
23. Ta Pesma
24. Ti
25. Vazna Je Ruza
26. Za Mene Ne Postoji Druga
27. Zimska Ruza

front.jpeg

back.jpeg

Ако неко жели, могу му на пп послати линк ка мом облаку за преузимање у АРЕ формату.

'ajde, kada već spamujemo:
Kako znaš koliko je neko obavešten, ili ste toliko intimni da si dobro upućen?
Видим шта пише у појединим темама, резоновање, закључци.....
Интима није ту потребна а ако под интимом подразумеваш и преписку на пп, била је и сморио ме је за медаљу.
Искрено, сада ми се згадио на теми о Украјини, није чуо за нацисте у Украјини и њихове злочине а ја, на жалост, имао сам прилике то да видим својим очима и да упознам неке који су изгубили своје најмилије само зато што су Руси, односно, говоре руски!
Одвратно је то негирање невиних жртава, посебно деце а много их је страдало а многа су остала инвалиди за осам година њиховог некажњеног дивљања. Није чуо ни да су Криму укинули право на воду? Није ништа чуо а чуо за Драгана, па сам се, ето, изненадио!

То свирање не приличи твом речнику а што се тиче теме, дао сам допринос понудом да ако неко жели, могу му проследити Драганове хитове.
Толико о свирању....!
Naravno da nepriliči.
Pokajala sam se zbog smajlija, trebalo je bez njega!

Интересантно, очекивао сам од тебе другачији одговор али ето, погрешио сам.
Na greškama se učimo.
Da li si video koliko sam izgubila kontrolu?
Da je bilo koja druga tema ne bih se osvrnula na postove.
Zašto baš u ovoj temi?!

Poslednja izmena:
Видим шта пише у појединим темама, резоновање, закључци.....
Интима није ту потребна а ако под интимом подразумеваш и преписку на пп, била је и сморио ме је за медаљу.
Искрено, сада ми се згадио на теми о Украјини, није чуо за нацисте у Украјини и њихове злочине а ја, на жалост, имао сам прилике то да видим својим очима и да упознам неке који су изгубили своје најмилије само зато што су Руси, односно, говоре руски!
Одвратно је то негирање невиних жртава, посебно деце а много их је страдало а многа су остала инвалиди за осам година њиховог некажњеног дивљања. Није чуо ни да су Криму укинули право на воду? Није ништа чуо а чуо за Драгана, па сам се, ето, изненадио!

Свирај кyрцу, али не на овој теми.

Back