gost 434892
Veoma poznat
- Poruka
- 12.912
Зове вас друг/другарица да изађете напоље а ви кажете не могу, морам да радим домаћи"... Добијете 4 и изнервирате се... Добијете 3 и доживите нервни слом. Да ли сте били штребер/ка?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не мора да значи нужно ако си имао петице да си био штрекс. За мене су више штребери они који имају петице а добију 4 па драмеMislim da jesam u srednjoj. Imao sam petice i stalno su od mene hteli da prepisuju. Svašta nešto me je interesovalo i mimo škole.
Ne nekada mi je bila dovoljna i dvojka,ali posle odgovaranja iz tog predmeta,uvek sam trazio da me puste da izadjem napolje,ako nece,tu je pocinjala prepirka .Tako da nastavnici,a posle i profesori,niti su mogli da pitaju nekog drugog,niti da predju na predavanje.Posle su navikli i uvek su me pustali posle odgovaranja.Kada sam bio dobro spreman,sve jedno mi je da li ce bit 4+,ili 5-.Bilo je vazno samo da ja mogu da napustim cas posle.Kada nisam bio spreman,jednostavno sam to i rekao,da ne bi mucio ni sebe ni profesora.Зове вас друг/другарица да изађете напоље а ви кажете не могу, морам да радим домаћи"... Добијете 4 и изнервирате се... Добијете 3 и доживите нервни слом. Да ли сте били штребер/ка?
Ti si već imao pokrenut biznis.
Onda si shvatii da je teretana zivot. XDUcio sam previse...
Ма ја ти опет кажем да си геније. Ја сам био за социологију, историју, географију, психологију (до 2. године), географију... Све 5, а кампањац до мере да ниједном нисам учио од почетка до краја гимназијеdruštvenjaci jesu,.. ali mogu da slažu da nisu,.. takve su te društvene nauke,.. mož da bidne al' ne mora,..
A, prirodnjaci baš i nisu,.. jer se matematika i fizika ( biologija i Hemija donekle) moraju učiti pažnjom i razumevanjem na času.-
Prosek u gimnaziji mi je ispod 4,5 .. (fizičko, likovno, muzičko,.. sve pet,.. tanak sam bio iz sociologije, filozofije, psihologije)
Matematika i fizika najači u regionu (ne uvek,.. na takmičenja mislim).
Kampanjac totale,.. znači ipak jesam,.. e sad da vidim da li ima još štrebera ?![]()
За тебе верујем, да ниси био штрекс. Хјебало ти се за оцене гарант
Такође и ја сам волео да будем свуда само не у учионици. Увек ми је 2 било довољноNe nekada mi je bila dovoljna i dvojka,ali posle odgovaranja iz tog predmeta,uvek sam trazio da me puste da izadjem napolje,ako nece,tu je pocinjala prepirka .Tako da nastavnici,a posle i profesori,niti su mogli da pitaju nekog drugog,niti da predju na predavanje.Posle su navikli i uvek su me pustali posle odgovaranja.Kada sam bio dobro spreman,sve jedno mi je da li ce bit 4+,ili 5-.Bilo je vazno samo da ja mogu da napustim cas posle.Kada nisam bio spreman,jednostavno sam to i rekao,da ne bi mucio ni sebe ni profesora.
А је л ти буду захвални+ ил те само искористе чкепиBilo je i momenata kada su me odlikasi molili da napravim neku zbrku na casu,jer i oni nisu bili spremni,a znalo se ako ne dobiju 5-icu da je to za njih propast,pa sam i to radi.Napravim remetu na casu i nema ni ispitivanja ni predavanja
Ма није ни то по мени ""штреберство". Мени је то више брига да све буде 5, ко под конацUcio sam previse...
Такође и код мене....у седмом разреду откриоOnda si shvatii da je teretana zivot. XD
Зови дарта, он је вазда добродошо. Иако и није баш најмлађиSta se smejes ti?
Nemo ti zovem dart vedera
![]()
U prvom sam bio najbrzi u citanju, kasnije sve gori jer prosto nastavnici nisu ni za k,treba s njima da se boris umesto da umeju da svakom detetu pridju i inspirisuЗа тебе верујем, да ниси био штрекс. Хјебало ти се за оцене гарант
Моја учитељица је била...да не причам шта је урадилаU prvom sam bio najbrzi u citanju, kasnije sve gori jer prosto nastavnici nisu ni za k,treba s njima da se boris umesto da umeju da svakom detetu pridju i inspirisu
Uvek su mi bili zahvalni,zato sam to i radio.Uvek su govorili na kraju casa "Nas spas".А је л ти буду захвални+ ил те само искористе чкепи
Данас те само искористе. Хвала ти кажу, ал сутра то не важиUvek su mi bili zahvalni,zato sam to i radio.Uvek su govorili na kraju casa "Nas spas".
Moj ortak isto tako. On nije mogao kao ti preko social networks baš. Koristio je forume i tamo video kako to izgleda. Sad ima leđa razvijena kao bik.Такође и код мене....у седмом разреду открио
Мене је тада још и ишло. Био сам обичан затуцани клинацMoj ortak isto tako. On nije mogao kao ti preko social networks baš. Koristio je forume i tamo video kako to izgleda. Sad ima leđa razvijena kao bik.