Да ли сте били "штребер" у школи?

Mislim da jesam u srednjoj. Imao sam petice i stalno su od mene hteli da prepisuju. Svašta nešto me je interesovalo i mimo škole.
Не мора да значи нужно ако си имао петице да си био штрекс. За мене су више штребери они који имају петице а добију 4 па драме🤣😆 једино ако ниси био то

društvenjaci jesu,.. ali mogu da slažu da nisu,.. takve su te društvene nauke,.. mož da bidne al' ne mora,..
A, prirodnjaci baš i nisu,.. jer se matematika i fizika ( biologija i Hemija donekle) moraju učiti pažnjom i razumevanjem na času.-
Prosek u gimnaziji mi je ispod 4,5 .. (fizičko, likovno, muzičko,.. sve pet,.. tanak sam bio iz sociologije, filozofije, psihologije)
Matematika i fizika najači u regionu (ne uvek,.. na takmičenja mislim).
Kampanjac totale,.. znači ipak jesam,.. e sad da vidim da li ima još štrebera ? ;)

Зове вас друг/другарица да изађете напоље а ви кажете не могу, морам да радим домаћи"... Добијете 4 и изнервирате се... Добијете 3 и доживите нервни слом. Да ли сте били штребер/ка?
Ne nekada mi je bila dovoljna i dvojka,ali posle odgovaranja iz tog predmeta,uvek sam trazio da me puste da izadjem napolje,ako nece,tu je pocinjala prepirka .Tako da nastavnici,a posle i profesori,niti su mogli da pitaju nekog drugog,niti da predju na predavanje.Posle su navikli i uvek su me pustali posle odgovaranja.Kada sam bio dobro spreman,sve jedno mi je da li ce bit 4+,ili 5-.Bilo je vazno samo da ja mogu da napustim cas posle.Kada nisam bio spreman,jednostavno sam to i rekao,da ne bi mucio ni sebe ni profesora.

društvenjaci jesu,.. ali mogu da slažu da nisu,.. takve su te društvene nauke,.. mož da bidne al' ne mora,..
A, prirodnjaci baš i nisu,.. jer se matematika i fizika ( biologija i Hemija donekle) moraju učiti pažnjom i razumevanjem na času.-
Prosek u gimnaziji mi je ispod 4,5 .. (fizičko, likovno, muzičko,.. sve pet,.. tanak sam bio iz sociologije, filozofije, psihologije)
Matematika i fizika najači u regionu (ne uvek,.. na takmičenja mislim).
Kampanjac totale,.. znači ipak jesam,.. e sad da vidim da li ima još štrebera ? ;)
Ма ја ти опет кажем да си геније. Ја сам био за социологију, историју, географију, психологију (до 2. године), географију... Све 5, а кампањац до мере да ниједном нисам учио од почетка до краја гимназије

Ne nekada mi je bila dovoljna i dvojka,ali posle odgovaranja iz tog predmeta,uvek sam trazio da me puste da izadjem napolje,ako nece,tu je pocinjala prepirka .Tako da nastavnici,a posle i profesori,niti su mogli da pitaju nekog drugog,niti da predju na predavanje.Posle su navikli i uvek su me pustali posle odgovaranja.Kada sam bio dobro spreman,sve jedno mi je da li ce bit 4+,ili 5-.Bilo je vazno samo da ja mogu da napustim cas posle.Kada nisam bio spreman,jednostavno sam to i rekao,da ne bi mucio ni sebe ni profesora.
Такође и ја сам волео да будем свуда само не у учионици. Увек ми је 2 било довољно

Onda si shvatii da je teretana zivot. XD
Такође и код мене....у седмом разреду открио
IMG_20231013_144722_720.jpg

Back