Da li ste bili nekad razocarani

Da, do te mere da ću početi da se navikavam, postaću hronično razočaran u ljubav.
Drago mi je što nisi.
Previše toga mora očekivati, a premalo toga doživeti.
Nije samo torbanje bitno, potreban je i keš da bi se planovi realizovali.
Bolje da ne saznaš šta je, veruj mi drugar.

A znas kako, cesto je za planove potrebno puno manje kesha, ali vecina nasih zena svoje planove puno skuplje placaju jer su im i planovi veci, ali muzevim novcem. No sta da se radi, ako je on stedljiv i ne zna potrositi svoje novce, zna ona.:lol:

Ono.. $to jes jes. Pravedno zbori$. Ni ja nisam mister univerzum, ali nadam se da cu imati srece i naci neku zgodnu, sexy, bogatunku za umetnichki zhivot u dvoje.

Ja sam jednom davno cuo izreku "Ko se nada taj propada" i delovala mi je dosta glupo. A sto sam stariji sve mi je jasnija. Nema od nadanja nista, nego sto pre pocnes na necemu raditi to ces pre u tome uspeti.

E sad sto se ljubavi tice tu se isto ne treba nadati, vec ti to vreme ili donese ili ne. A sad da li ce biti bogata ili ne, bitno je da ne lici ni malo na Lexu i takve kao ona.:)

da, u pravu si, jos kad bi to moglo..
Nisam ni rekao da je lako.
evo, i kesh nije mogao da ostane nepomenut - naravno...

A znas kako, cesto je za planove potrebno puno manje kesha, ali vecina nasih zena svoje planove puno skuplje placaju jer su im i planovi veci, ali muzevim novcem. No sta da se radi, ako je on stedljiv i ne zna potrositi svoje novce, zna ona.:lol:

Da bi voleo i bio voljen moraš živeti, a život bez keša nije moguć.

Back