Da li srčani bolesnici smeju da jedu slaninu i mast?

Pusenje kanapa zdravije od duvana? Pleaseeee.
To je samo propaganda, gde ono sto urnise pluca, biva zdravije od onog sto je sluzilo Indijancima za odrzavanje viseg stanja svesti.
Kanabis je mnoge mlade odveo na 3 meseca na lecenje u Lazi. Duvan nijednog...
Ako si mislio na ludilo,tesko da ce neko ko pusi kanabis zavrsiti u Lazi.
Ako si mislio na zavisnost i puscaci cigareta su onda za Lazu.

weedvscigs-thcf-u.jpg

:mrgreen:

Ja niti jednu osobu koja duva into godinama a da je zavrsila u Lazi, znam ljude koji su u 70tim a duvaju 5+ decenija al znam koje su bili na pecurkama pa zavrsilinsa psihozama.

Nego nisi mi odgovorio na pitanja...
E vidiš, ja ne znam nikog ko je umro od duvana niti se lečio od toga, a sve pušači u porodici... a od svog psihijatra sam čuo o travi...

E vidiš, ja ne znam nikog ko je umro od duvana niti se lečio od toga, a sve pušači u porodici... a od svog psihijatra sam čuo o travi...
Mozda nije umro al kapacitet pluca mora da je 50% od osobe koja nije pusac, zdravstveno stanje katastrofa, zubi sjebani, truli I zuti.
Lepo ti meni odgovori na ono sto sam te pitao. Sa 50tak.godina koliko imas ne bi trebalo da imas bilo kakvih problema

Mozda nije umro al kapacitet pluca mora da je 50% od osobe koja nije pusac, zdravstveno stanje katastrofa, zubi sjebani, truli I zuti.
Lepo ti meni odgovori na ono sto sam te pitao. Sa 50tak.godina koliko imas ne bi trebalo da imas bilo kakvih problema
Imam šečernu bolest, pre ću od toga umreti nego od duvana. Nemam problema sa kondicijom, nego mi živci odumiru od šećera, pa me bole noge...

Back