Da li Srbija i teorijski moze imati vozaca u F 1?

Garwor:
Izi kolko oces, al i dalje su fudbaleri glavna sportska vest. Nema veze sto gube od azerbejdzana, kazahstana i ostalih indijanaca (ne bi me cudilo da je namesteno sve), nemaju nikakve rezultate, zato se prave vesti kad se okupe, kad selektor razmislja o prvoj 50-rici, kad izbaci 20, pa na kraju jos dvojicu, pa kad krenu na pripreme, pa kad stignu na pripreme, pa trening utakmica sa seoskim ekipama, pa intervju sa centarforom ('...najvise volim da igram sony sa Lazovicem...')...a nesto se ne secam da je svetski rekord Milorada Cavica u plivanju od pre koju godinu bio adekvatno propracen, Djokovica ne prenose, drzavno prvenstvo u sahu nije pomenuto na tv jedno 10 godina(mozda u nekoj emisiji u pola dva nocu). Znaci pravilo je prosto, zastupljenost u medijima je direktno srazmerna velicini tribina za doticni sport.

Upravo tako...u ovo seljackoj zemlju je i dalje glavna sportska vest reportaza sa utakmice zeleznik-bezanija... i to prva liga. Katastrofa. Ne znamerite ako sam odvalio nazive ekipa, stvarno ne pratim... stavise abnormalno me nervira fudbal.

Back