Da li Srbi treba da tuze svoju maticnu drzavu ?!

Nevezano za to, ne mozes da se u primitivnoj srbiji ponasas kao da si francuz ili spanac (spanci uopste nisu mekani).
Meni smeta to sto u svim medijima opisuju Mariju kao cedo mamino.Jel to ja ne znam zakon pa da je bila nadrndana , onda bi bilo ok zadaviti je?
Cista provokacija. Oni da je cedo mamino, a ja gledam francuskinju koja je upisala fakultet jezicki, francuski jezik, sto bi prevedeno znacilo , laganica studiranje.

Isto sam vidjao kad su bile one tragedije u diskoteci i slicno....Pa dobro zar je uredu spaliti decu ako nemaju visok prosek na fakultetu?
Uopste ne razumem medije koje naglasavaju tragediju na takav nacin i da im prolazi kod ovog slepackog naroda.

Tako da argument za tuzenje svih medija korporativno i coporativno definitivno postoji.
Pa onda sudstvo.
Pa onda zdravstvo.
Pa tu je i obrazovanje , deca sad u skoli vide skolu kao obdaniste i igraonicu.

Ali ....ali.....sve je to zato sto vecini tako odgovara.u konacnom....odgovara.

Šta je tebe briga, ti ionako nisi iz Srbije? :rtfm:
Ianče Srbiju ne uređuje niko odavde, već taj "vrli" svet, kome odgovara ovakvo stanje.

Zato sto me ti tvoji poludivlji sugradnjani sramote u Svetu.
Ja bi volio da je Hercegovina samostalna drzava pa kad me pitaju odakle sam da im kazem, naravno oni nikad culi pa bi pitali "a gde to" i onda im ja lepo objasnim "jedna mala zemlja izmedju Italije i Grcke", a oni se istope i kazu "woooooow" :mrgreen: :lol:
Bilo bi COOL i da sam recimo Čeh (tek da se zadrzim na slavenskim korenima), ali nisam.

Prema tome, ako sam vec Serb, da li bi mog'o da urazimis te divljake oko sebe da nam se ne pisaju po imidzu, mislim da je bilo dovoljno.

Na kraju krajeva, Srbija je dobila ime po Srbima a ne obratno, pa da mi naglasavas kako nisam iz Srbije.

Aj' pozdrav. ;)

Back