- Poruka
- 93.262
Da li popunite informacije o mp3 pesmama koje dodajete na telefon (naslov pesme, izvođač, album, žanr itd.)?
Ako da, koliko žanrova ste do sada nakupili?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad ne radi internet i plus lakše se barataJa nemam ni na telefonu, ni na kompu, imam playliste na Youtube-u. Napravim sama, po zanru/raspolozenju/cemu god i slusam... Ne znam sta ce vam muzika na kompu ili telefonu kad imate Youtube??
Nula. Ne slušam pesme na telefonu.Da li popunite informacije o mp3 pesmama koje dodajete na telefon (naslov pesme, izvođač, album, žanr itd.)?
Postoje stare pesme, imam silnu arhivu a sve je teze i teze doći do nekih albuma.Ja nemam ni na telefonu, ni na kompu, imam playliste na Youtube-u. Napravim sama, po zanru/raspolozenju/cemu god i slusam... Ne znam sta ce vam muzika na kompu ili telefonu kad imate Youtube??
ja sam postavio na jutub nekoliko pesama kojih nije bilo. Jedna je nakupila preko 400 hiljada pregledaPostoje stare pesme, imam silnu arhivu a sve je teze i teze doći do nekih albuma.
E zato.
ja sam na kompu koristio discogs da automatski popunidiscogs ima odlicnu bazu informacija ...
A postoje softveri koji automatski taguju
Pre sam voleo to da radim rucno , uzmem ceo album i sa mp3tag odradim posao ... slusas i tagujessve zive pesme prepoznas posle
![]()