Truman
Elita
- Poruka
- 23.470
Motivisan anketom na jednom drugom mestu postavljam je i ovde.
Da vidimo kako sebe vidimo!
Anonimnost zagarantovana.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja sam za tu opciju glasao.Glasala sam dva jer mi tesko da mislim o sebi kao luzerki iako to mozda objektivno jesam![]()
Motivisan anketom na jednom drugom mestu postavljam je i ovde.
U teoriji luzer ne treba da postoji makar bio čistač ulice ili invalid u kolicima budi srećan i zadovoljan svojim životom takvim kakav je.Par godina se ne bavim profesijom koju sam izabrao, viša sila me zadesila, ali mislim da niko ne treba o sebi razmišljati kao o luzeru. Nekom ide malo bolje nekom malo lošije u životu, ne može svima jednako. Onako, ništa specijalno, ali sam u suštini zadovoljan.
Ne znam zašto ljudi vole da nipodaštavaju profesije, svaki posao je za ljude. Sa ostalim tvojim tvrdnjama se slažem sa tobom.U teoriji luzer ne treba da postoji makar bio čistač ulice
Samo nemoj da se nerviraš?oćete recept?
pa između ostalog i to je ključ, malo sam se nervirao, baš maloSamo nemoj da se nerviraš?
Алал ти вера, ја не могу. Ако се не нервирам због живота, нервирам се због политике, спорта....pa između ostalog i to je ključ, malo sam se nervirao, baš malo
vidiš, to je ekstremno glupo što radiš i jako štetno za tebeнервирам се због политике, спорта....
Ниси ти без седа јер си флегматичан, него ти је таква генетика.šefa terati u kuuurac po potrebi, čim nešto prisere
Слажем се.činiti sve što ti je volja i ne obazirati se šta ko misli, pod uslovom da to što činiš nekoga ne povređuje
viđati samo ljude koji ti pasuju, nikada ne imati posla sa debilima i lošima
ništa ne raditi na silu da bi drugom učinio
Па када ти је до нечега стало ти се нервираш због тога. Нико се не нервира око нечега што му није срцу мило.vidiš, to je ekstremno glupo što radiš i jako štetno za tebe
nadam se da si vrlo mlad i da ćeš da iščačkaš način kako da to prekineš
vrlo je mogućeНиси ти без седа јер си флегматичан, него ти је таква генетика.
znaš kako, i na mene i na tebe jednako utiče situacija u zemlji. ja se ipak ne nerviram, ili bar ne mnogoПа када ти је до нечега стало ти се нервираш због тога. Нико се не нервира око нечега што му није срцу мило.
a pa vidi kolega, još si ti mladSrednje uspešan. Pre rata '91 imao sam neke planove, a onda, kad sam došao u Srbiju, jedno vreme sam se borio samo za preživljavanje. Danas nije tako loše, imam svoj stan, posao, donekle stabilne prijateljske veze. U ranim pedesetim još sam u dobroj formi, tako da nije loše. Kad razmišljam o stvarima koje nemam najviše mi na pamet pada porodica, ali sam se već odavno pomirio s tim da je neću imati pa onda pokušavam iz svog slobodnog statusa izvući najviše što mogu.
Па боли те уво за све, занима те само твоја судбина, мало се занимаш информативно за свет око себе. Такви најбоље пролазе у животу.znaš kako, i na mene i na tebe jednako utiče situacija u zemlji. ja se ipak ne nerviram, ili bar ne mnogo
na primer volim da gledam av kod marića i na konferencijama
neko se nervira a on je meni razonoda onako debilan i naplašen i rašrafljen
probaj nekako da promeniš ugao
mene zanima...koje knjige preporučuješ?vrlo je moguće
ali i ja sam sebe malo popravljao
ako te zanima preporučiću ti par knjiga dobrih, nisu autori idioti lajf kouči