Da li je ovo razlog sto kod bas plus u jos nekim zemljama nije dozvoljeno skolovanje dece od kuce?
Zar nije to nepravda da sloboda izbora o kojoj se toliko prica ne postoji vec je rec bez znacenja bez znacaja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne nije ` ne dozvoljavaju to ni kad se posalje napismeno sta je potrebno da se deca uce od kuce.Prije je ovo teorija zavjere.
To uglavnom bas ne postoji ` mnogo ima ovakvih primeraА socijalizacija,učenje kroz interakcije sa drugom decom ? To nema kod home-schoolinga-
Ima dosta onih koji bi rado edukovali decu kada bi dozvolili drugi nacin pored zvanicnog .
deca sa zdravstvenim problemima uce od kuce.Da li je ovo razlog sto kod bas plus u jos nekim zemljama nije dozvoljeno skolovanje dece od kuce?
Zar nije to nepravda da sloboda izbora o kojoj se toliko prica ne postoji vec je rec bez znacenja bez znacaja?
e sad, druga stvar je sto mozda ti zelis da ucis svoje dete..to ne moze..dete mora da prodje formalno obrazovanje posto su u njemu razvijene didakticke metode i ti prosto nemas obrazovanja niti znanja da ga ucis.Ima dosta onih koji bi rado edukovali decu kada bi dozvolili drugi nacin pored zvanicnog .
Sjećam se toga, brat i sestra. Već u teen godinama bili ako se dobro sjećam?Sećam se,pre nekoliko godina,bio je na TV-u prilog o nekoj deci,kod nas,kojoj majka nije dozvoljavala da izlaze iz kuće (da im se nešto loše ne desi), i kad je umrla,deca konačno videla dana,druge ljude. Učili da čitaju i pišu preko TV-a,nekako,snalazili se sami. Majka je očigledno imala neku paranoidnu psihozu. Elem,šteta im je naneta "iz najbolje namere". Srećom,uspeli su da se socijalizuju i uklope u drušveni život.
Da. Baš tužna priča. Žao mi i te majke,bila je psihički bolesna,potpuno van realnosti. A žao mi i dece. Tužna sudbina. Nadam se da su sada bolje.Sjećam se toga, brat i sestra. Već u teen godinama bili ako se dobro sjećam?
А socijalizacija,učenje kroz interakcije sa drugom decom ? To nema kod home-schoolinga-
Da,ali ne u istim uslovima. Ponašanje grupe,pravila i sl.Interakcija sa drugom decom je moguća i van škole.
kako se igraju aberecke?Da mi se vratiti u godine u kojima smo igrali aberečke u školskom dvorištu, bukvalno svima visio ključ od kuće oko vrata, i niko se udavio nije![]()
Šta si to zamuco? Ja mislila Moca od tebe hahakako se igraju aberecke?