Glupachica
Domaćin
- Poruka
- 3.711
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mislim na Rode.
Koliko cesto vam se desilo da vam se bivsi/bivsa vrati...i posle koliko vremena? I da li ste se vi vracali nekom svom bivsem/bivsoj i zasto?
U starim kutijama od cipela cuvam neke uspomeneBolje je otvarati kutije za cipele...![]()
Što me podseti na komšinicu koja je od svakog potencijalnog dečka tražila da joj prvo kupi nove cipele...
Pretpostavljam da joj se nisu vraćali, a uspomene su ostajale u kutijama...![]()
Ne mislim na Rode.
Koliko cesto vam se desilo da vam se bivsi/bivsa vrati...i posle koliko vremena? I da li ste se vi vracali nekom svom bivsem/bivsoj i zasto?
nek se vrate rodeNe mislim na Rode.
Ne mislim na Rode.
Ne mislim na Rode.