Da li se vracaju?

He he he... :D Da sam devojka i ja bi svim silama nastojao da mi se vrati dasa koji kupuje cipeliške...
Samo takvi ne da se ne vraćaju, nego je muka i naći ih tako galantne. Ma ti se ni ne puštaju da odu. To se čuva od ostalih cica... :D

kad smo vec kod roda,
da vam ispricam.
pre nekoliko godina
sedi moj komsija u kuci i gleda tv,
letnje popodne velika vrucina.
iza tv-a ogroman prozor koji gleda na terasu.
i gleda on prenos utakmice neke,
kad nesto tresne o prozor.
on izadje napolje, kad roda lezi na terasi,
osamucena.
eeeej, roda!
pa jos u sred leta.

ziva istina.
posle je gajio nekoliko meseci.

uglavnom sam sa svim ljubavima bivsim ostao u dobrim odnosima i ostali smo u kontaktu... osim sa jednom jer je ona tako htela... i valjda trebaju da odu, da bi se vracale... i sve su one posle nasle nove ljubavi... kao i ja... cak i da je bilo momenata kad je neko od nas pomislio da se vrati, verovatno je bilo prekasno... prekasno, taman za toliko vremena koliko je proslo otkad smo prekinuli nasu pricu... ako dodje do 'vracanja', uglavnom neko tu mora da predje preko nekih stvari... a pitanje je da li to, u tom trenutku, vredi... al', posle svega... zivot je cudo... to sto nekome nije uspelo, ne mora da znaci da nikom drugom nece...

jedan se vratio posle 12 godina, jedan nikad nije ni otisao (po njemu)....a ja????....ne volim podgrevanje....suvise tesko raskidam, treba mi valjan razlog da bih nekog ostavila....i zbog toga se nikad ne vracam.....nikad.....(do sada....necu ovog leba da se najedem, zato se ogradjujem :))

Ne mislim na Rode.z:)
Koliko cesto vam se desilo da vam se bivsi/bivsa vrati...i posle koliko vremena? I da li ste se vi vracali nekom svom bivsem/bivsoj i zasto?

Da se vratim????????? NE NE NE
I desilo mi se nekoliko puta da zeli neka devojka da mi se vrati i uvek je moj odgovor bio: NE!
Ne verujem ja u ta pomirenja, idem napred a ljudi koje sam ostavio, ili koji su me ostavili me ne interesuju. Ne bih mogao da imam poverenje u devojku, kada bi se pomirili. Zato je moj odgovor NE NE NE !
Isti san se dvaput ne sanja.

Back