- Poruka
- 62.443

Dakle, da ponovim. Clanovi srpske Sluzbe su besmisleni alkoholicarski drzavni paraziti, koji ne umeju ni pertlu da zavezu, i sve sto oni znaju da rade je da se laktaju, prete, i pricaju alkoholicarske gluposti. I to je to.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А бе' Ками, ал' се прецењујеш! Па ко се још плаши мртве гуске?..док ти што "ne umeju ni pertlu da zavezu",
сваку гуску могу елиминисати једном чвргом. Небитан си и незанимљив Ками... само кевћеш кроз тарабу!![]()
![]()
Vrhovni komandant u uniformi
A koju temu su ti obrisali?
Dakle, da ponovim. Clanovi srpske Sluzbe su besmisleni alkoholicarski drzavni paraziti, koji ne umeju ni pertlu da zavezu, i sve sto oni znaju da rade je da se laktaju, prete, i pricaju alkoholicarske gluposti. I to je to.
Kami zbog čega misliš da su Vojni Akademci alkoholičari
A koju temu su ti obrisali?
Kami momci od 19godina i ljudi iz Vojne Akademije idu u BIA ili RSD.
To nisu alkosi
Kami momci od 19godina i ljudi iz Vojne Akademije idu u BIA ili RSD.
To nisu alkosi
on se najezi i na zdravstvo i na skolstvo i svaku instituciju srpsku...sve bi to kami popalio..lici mi na uju..![]()
Ima skroz pogrešno mišljenje
Naravno, ja sam Ujka, a srpski lekari, prosvetari i Udbasi su med i mleko, i mnogo su dobri i sposobni.
Za takve tvrdnje treba da imaš dokaz,jer su to teške optužbe
Pa hajde reci sad ovde. Ja ne gledam TV, tako da ne znam ni sta je trtljao.Pa za te sto idu na Vojnu Akademiju ne bih rekao da su alkoholicari, vec seljacka deca koje fasciniraju svetla velegrada, pa koriste svaku priliku da beze iz Akademije i idu po splavovima i klubovima i muvaju ribe. Posebno ovi na cetvrtoj godini. Mislim oni su nebitni za ovu pricu.
- - - - - - - - - -
Temu o tome sta je Premijer danas zaista rekao na Konferenciji za Stampu. Mislim, sta je STVARNO rekao, a ne ovo sto je trtljao.
Бога ми не јавља се ками цео дан, да му се није нешто лоше десило.
Не тако давно имао сам комшију који се тако тешко напио да је морао да заврши у градској капели.