Da li se to plasite Sluzbe, pa mi brisete teme?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:hahaha::hahaha::hahaha:
А бе' Ками, ал' се прецењујеш! Па ко се још плаши мртве гуске?:hahaha: ..док ти што "ne umeju ni pertlu da zavezu",
сваку гуску могу елиминисати једном чвргом. Небитан си и незанимљив Ками... само кевћеш кроз тарабу! ;)

A kazes da ima Tarabu, hmmm , zar to nije prevazidjeno.

- - - - - - - - - -

Tan2013-6-29_161213562_10-620x350.jpg

Vrhovni komandant u uniformi

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Kami zbog čega misliš da su Vojni Akademci alkoholičari

Pa za te sto idu na Vojnu Akademiju ne bih rekao da su alkoholicari, vec seljacka deca koje fasciniraju svetla velegrada, pa koriste svaku priliku da beze iz Akademije i idu po splavovima i klubovima i muvaju ribe. Posebno ovi na cetvrtoj godini. Mislim oni su nebitni za ovu pricu.

- - - - - - - - - -

A koju temu su ti obrisali?

Temu o tome sta je Premijer danas zaista rekao na Konferenciji za Stampu. Mislim, sta je STVARNO rekao, a ne ovo sto je trtljao.

Pa za te sto idu na Vojnu Akademiju ne bih rekao da su alkoholicari, vec seljacka deca koje fasciniraju svetla velegrada, pa koriste svaku priliku da beze iz Akademije i idu po splavovima i klubovima i muvaju ribe. Posebno ovi na cetvrtoj godini. Mislim oni su nebitni za ovu pricu.

- - - - - - - - - -

Temu o tome sta je Premijer danas zaista rekao na Konferenciji za Stampu. Mislim, sta je STVARNO rekao, a ne ovo sto je trtljao.
Pa hajde reci sad ovde. Ja ne gledam TV, tako da ne znam ni sta je trtljao.

Бога ми не јавља се ками цео дан, да му се није нешто лоше десило.

Не тако давно имао сам комшију који се тако тешко напио да је морао да заврши у градској капели.

Jbga, ja ne pijem alkohol, ne mogu da se zaposlim u Sluzbu nikad zbog toga.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back