pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 162.039
"Žene ništa nisu postigle. Nekada su bile neravnopravne sa pravim muškarcima, a sad su ravnopravne sa nikakvim!"
Duško Radović
Duško Radović
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne bih se slozila, ima finih, kvalitetnih muskarchitja)))
"Žene ništa nisu postigle. Nekada su bile neravnopravne sa pravim muškarcima, a sad su ravnopravne sa nikakvim!"
Duško Radović
ne bih se slozila, ima finih, kvalitetnih muskarchitja)))
ali se mlade i urbane dame lože na one šabane u rozim majčicama,sa masnim dugim kosicama,minđušama,obučenim u ultra modernim uskim pantalonicama,obrijanih nogu,ruku...![]()
ali se mlade i urbane dame lože na one šabane u rozim majčicama,sa masnim dugim kosicama,minđušama,obučenim u ultra modernim uskim pantalonicama,obrijanih nogu,ruku...![]()
na vremezezam se Dusko je Ok lik .... i legenda
da ne gressim dusshu ;(
pa dobwo bwe mora neko i na njih da se lozi sto si takiali se mlade i urbane dame lože na one šabane u rozim majčicama,sa masnim dugim kosicama,minđušama,obučenim u ultra modernim uskim pantalonicama,obrijanih nogu,ruku...![]()
mada bolja je ona yebite se deco yebanje je raj to vam preporucuje cika jova zmaj![]()
pa dobwo bwe mora neko i na njih da se lozi sto si taki![]()
mada bolja je ona yebite se deco yebanje je raj to vam preporucuje cika jova zmaj![]()
pa dobwo bwe mora neko i na njih da se lozi sto si taki![]()
juju sta li si prvo napisonapalila si me sada..![]()
pa normalno, ne vodim se ja onom da drugom smrkne da meni svanefala bogu pa neko i na nas misli![]()
кад с' ужелиш тврде паткеchika jova![]()
Duško Radović
opaaaaa!!! pale su i prve ponude!![]()