Duboko u tebi
Domaćin
- Poruka
- 3.413
Konkretan period koji me interesuje je 8-9 meseci...
Garantovano, provereno...
- - - - - - - - - -
ako je prosla bebeca glava nema tu leba![]()
Cak i posle porodjaja, po mom iskustvu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako je prosla bebeca glava nema tu leba![]()
pa kako mi da zakljucimo jel su ti ga skratiliPosto vidim da niste ozbiljno shvatili temu, sto je ok naravno, evo zasto pitam. Nisam imao odnose sa devojkom duze vreme zbog nekih zdravstvenih razloga, i onda kad smo imali odnos ponovo imao sam osjecaj da je sirina vagine ako ne sira nego zadnji put a ono barem iste velicine. Sad sami zakljucite sta sam ja pomislio... Pa me interesuje da li su mi sumnje osnovane?
pa kako mi da zakljucimo jel su ti ga skratili![]()
Sledeci put kada si u njoj, kazi joj da se zakaslje jako.
dok si ti apstinirao ona nasla nekog sa debljim..
Posto vidim da niste ozbiljno shvatili temu, sto je ok naravno, evo zasto pitam. Nisam imao odnose sa devojkom duze vreme zbog nekih zdravstvenih razloga, i onda kad smo imali odnos ponovo imao sam osjecaj da je sirina vagine ako ne sira nego zadnji put a ono barem iste velicine. Sad sami zakljucite sta sam ja pomislio... Pa me interesuje da li su mi sumnje osnovane?
a mozda je covek isao logikom ako se njemu smanjio i njoj ce da se suzi![]()
Posto vidim da niste ozbiljno shvatili temu, sto je ok naravno, evo zasto pitam. Nisam imao odnose sa devojkom duze vreme zbog nekih zdravstvenih razloga, i onda kad smo imali odnos ponovo imao sam osjecaj da je sirina vagine ako ne sira nego zadnji put a ono barem iste velicine. Sad sami zakljucite sta sam ja pomislio... Pa me interesuje da li su mi sumnje osnovane?
![]()
koja si ti ortodoksna budaletina čooooovečeeee
znaci sad mora pocnu proizvode tampone velicine slonove noge![]()
a mozda je covek isao logikom ako se njemu smanjio i njoj ce da se suzi![]()