pop80
Elita
- Poruka
- 15.397
jbg brt šta ti smeta..Nis ne poznajem al znam neke vece gradove po Srbiji, i nigde mi ne upada u oci promena u arhitekturi grada koliko promena u etnickoj strukturi stanovnika.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jbg brt šta ti smeta..Nis ne poznajem al znam neke vece gradove po Srbiji, i nigde mi ne upada u oci promena u arhitekturi grada koliko promena u etnickoj strukturi stanovnika.
mi srbi smo iskusili u skorasnjoj istoriji sta znaci kada politicko izborno pravo u Srbiji ima neko ciji su interesi vezani za njihov etnicki prostor a ne za nas etnicki prostor.jbg brt šta ti smeta..
Frkišem se kad prelazim ulicu, a počela sam da zazirem i od autobusa i njihovih otpadajućih točkova
da to je istinapa naravno..mi Srbi smo poznati po gostoprimstvu![]()
Ovi na metan su sedmica na lotouIskreno, autobusi GSP su najveća pretnja po stanovnike Beograda![]()
I mi sami se menjamo,pa ne mozemo da podnesemo promene,oko nas.nije ostala ni senka od nekadasnjeg Beograda......iz vremena kada sam tamo ziveo. Ne mislim na fizicki izgled vec na osecaj da su oko mene osobe koje nemaju veze sa mojim narodom, ni po izgledu ni po ponasanju ni po jeziku................
moze biti.I mi sami se menjamo,pa ne mozemo da podnesemo promene,oko nas.
da zivimo i dalje tamo,verovatno bi se pre privikli na vecinu promena oko nas.moze biti.
Da su te promene nabolje, sigurno se ne bi bunili.
Ne plasis se da ce neka budala da te pregazi na pesackom?Osecam se bezbedno u mom gradu i nikada do sada nisam imala
nikakvih problema niti naznaka da treba da se osetim nebezbedno
To što me nerviraju neke stvari vezano za funkcionisanje grada je druga prica
Pogledajte prilog 1587150
Ne, jer vodim racuna kada prelazim ulicuNe plasis se da ce neka budala da te pregazi na pesackom?
Od Ria i Detroita minimum 100 puta.Naravno!10 puta je bezbedniji od Njujorka,Detroita,L.A.,Karakasa,Bogote,Johanesburga,Kejptauna,Rio De Žaneira,Sao Paulo,Tihuane,Meksiko Siti,Kingstona,Birmingema,Malmea,Marsej.
I da dodam..jedino kada se osecam nebezbedno je u saobracaju kada vozim, zbog drugih i zbog raznoraznih budala koji vozeOsecam se bezbedno u mom gradu i nikada do sada nisam imala
nikakvih problema niti naznaka da treba da se osetim nebezbedno
To što me nerviraju neke stvari vezano za funkcionisanje grada je druga prica![]()