- Poruka
- 388.637
Dok hodate ulicama, u stanovima, kućama, u kaficima i restoranima.?
Jednostavno da li je bezbedan život u Beogradu ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda i najbezbedniji na planetiDok hodate ulicama, u stanovima, kućama, u kaficima i restoranima.?
Pogledajte prilog 1586697
Naročito ovde na Krstarici.Ne,na to ne mislim fizicki sam ugrozen ,nego mentalno od emotivnih vampira i ego manijaka,to se ko pandemija zapatilo
Kad ste zadnji put maltretirali slučajne prolaznike?Naravno, savrseno - u krugu pripadnika moje bande iz kraja![]()
Naravno!10 puta je bezbedniji od Njujorka,Detroita,L.A.,Karakasa,Bogote,Johanesburga,Kejptauna,Rio De Žaneira,Sao Paulo,Tihuane,Meksiko Siti,Kingstona,Birmingema,Malmea,Marsej.Dok hodate ulicama, u stanovima, kućama, u kaficima i restoranima.?
i onda odete na Index sendvičMoram da pohvalim Novi Sad, u pola jedan noću šetamo bez problema po gradu, Dunavskom parku, keju, i sasvim se bezbedno i 'udobno' osećamo. Naroda svuda, dece, omladine, sasvim prijatna atmosfera.
pa naravno..mi Srbi smo poznati po gostoprimstvuda nikada nisam doživjela niti jednu neprijatnost, uvijek se osjećam sigurno i dobrodošlo![]()
nije ostala ni senka od nekadasnjeg Beograda......iz vremena kada sam tamo ziveo. Ne mislim na fizicki izgled vec na osecaj da su oko mene osobe koje nemaju veze sa mojim narodom, ni po izgledu ni po ponasanju ni po jeziku................Nisam bio skoro u Beogradu,ali se verujem ne bi osecao nelagodno,kao sto nisam i dok sam ziveo tamo.
brt sve se menja...nije ostala ni senka od nekadasnjeg Beograda......iz vremena kada sam tamo ziveo. Ne mislim na fizicki izgled vec na osecaj da su oko mene osobe koje nemaju veze sa mojim narodom, ni po izgledu ni po ponasanju ni po jeziku................
Nis ne poznajem al znam neke vece gradove po Srbiji, i nigde mi ne upada u oci promena u arhitekturi grada koliko promena u etnickoj strukturi stanovnika.brt sve se menja...
ni Niš nije isti ko pre 30 god.
Pet puta bezbedniji od ostalih evropskih gradova,deset puta bezbedniji od gradova koje se nalaze u Severnoj Americi,Africi,Juznoj Americi i neka ostrva kao sto je Jamajka i jos neka ostrva u Karipskom moru.Nema toliko kriminala,silovanja,pljacke,ubistava i korupcije.Dok hodate ulicama, u stanovima, kućama, u kaficima i restoranima.?