Da li se neko vratio bivsem/bivsoj ?

Zanima me da li se neko vratio bivsoj ljubavi i da li se pokajao? i da li je neko uspeo i na koji nacin da vrati bivsu ??

...mene je cura ostavila posle 3.5 godina veze, skoro idealne, ali i dalje smo u kontaktu cujemo se dopisujemo, ipak na moje insistiranje....razlog za raskid je kako ona kaze da zeli da bude sama, kaze da se ohladila, da me ne voli kao pre i slicno....a ja sam njoj rekao da sam spreman da promenim sve, da bi nam bilo bolje, sve to sto je hladilo bi promenio, trazio sam novu sansu,za nov pocetak, pa da na kraju oboje budemo sigurni da je kraj, bar smo pokusali opet, hteo sam da joj dam vreme, ako zeli pauzu, da se izduva malo da bude sama, pa da pricamo opet za mesec ili dva...ni to ne zeli.....da li ce shvatiti da pravi gresku vremenom, da li ce se promeniti, da li da je cekam? kako da se ponasam? da li da glumim da sam hladan kad se vidimo, kad da je pitam opet za novu sansu???

Ne postoji sansa,
moras nauciti malo o zenskoj psihologoji, zene su savim nesto druho od onoga kako se predstavljaju u drustvu,
treba voleti zene, ali nikako jednu zenu, koliko god da si iskren zena kojoj poklonis sebe i svoje srce ce te prvo maksimalno iskorisitit a onda unistiti ako joj to dozvolis,
to je nepromenljiv zakon prirode, sa zenam se nikad ne radi o ljubavi vec o moci,
koliko si nadmocniji nad zenom toliko ce te ona postovati i voleti.
Prvo budi jak, a onda dozvoli srcu da voli, drugacije ces se samo muciti celog zivota.

Poslednja izmena:
Ne postoji sansa,
moras nauciti malo o zenskoj psihologoji, zene su savim nesto druho od onoga kako se predstavljaju u drustvu,
treba voleti zene, ali nikako jednu zenu, koliko god da si iskren zena kojoj poklonis sebe i svoje srce ce te prvo maksimalno iskorisitit a onda unistiti ako joj to dozvolis,
to je nepromenljiv zakon prirode, sa zenam se nikad ne radi o ljubavi vec o moci,
Prvo budi jak, a onda dozvoli srcu da voli, drugacije ces se samo muciti celog zivota.

Potpisujem. :ok:

Ne postoji sansa,

Tacno. :ok: Retki su parovi koji traju kojima su ljubav i privrzenost osnove tog kontinuiteta, u pitanju su najcesce razliciti interesi, a ne emocije i posvecenost.

Ne postoji sansa,
:huh:
ovo isto onda važi i u obrnutom slučaju..
samo da to kažemo ovako:
muškarci su isto nešto sasvim drugo od onoga kako se predstavljaju ne samo u društvu, nego i prema ženi sa kojom su..
i koliko god da je žena iskrena i koliko god da sebe, on će je samo iskorišćavati, a njenu iskrenost će videti kao napad na njega.. onda žena mora da počne da uvija istinu, jer muškarac počinje da preti i ucenjuje.. da pokazuje tu svoju "moć".. žena je pod stalnim pritiskom i strahom da će zbog svoje iskrenosti biti ostavljena.. i plaši se da ne bude povređena, pa počinje da biva hladna.. to je ono što muškarci pogrešno razumeju.. tačnije, ne razumeju uopšte..
tako da.. ako žena želi da bude zadovolj(e)na, isto tako ne treba da voli samo jednog muškarca.. treba od svakog da uzme ono što joj treba.. i da ne bude ničiji rob..
jer.. da ga ******.. muškarci i onako ne razumeju naše potrebe.. :roll:

- - - - - - - - - -

i da dodam.. serre mi se od tih stavova da muškarac treba da bude nadmoćan nad ženom.. da je to ono što čini uspešnu vezu..
to jedino prolazi ako želite gusku pored sebe, bez mozga i stava..
ja lično ne mogu da volim i poštujem nikoga ko demonstrira neku silu nadamnom.. takvi mogu samo da mi vide leđa.. i takvima se teško vraćam..

pa da onda i na temu odgovorim: no way Jose.. da si valjao, ne bi bio bivši..

Muskarac koji ima potrebu da sprovdi svoju moc taj je nju vec izgubio nad doticnom zenom,
moc nije nesto o cemu se pregovara,
kad "pregovori" krenu, pametan muskarac kupi prnje i odlzi.

I zene i muskarci zele ljubav, ja samo kazem da ljubav moze da funkcionise samo u okruzenju gde je muskarac jachi/dominantan ali naravno i razuman.

Rolnice, iskrenost je jako retka pojava, ekstremno retka, zato sto nije na ceni, i nije u pitanju ni 'ebena iskrenost koliko to da postoji kategorija ljudi kojoj je pojam "kontinuitet" stran, odbojan, cak i nepoznat, kad se naleti na te koji se svakog jutra obuvaju s razlicitom pamecu (sto bi rekla moja strina, polupismena seljanka sa Zlatibora) mo's ga jepsti sa iskrenoscu, svakog dana ces pored sebe imati nepoznatog lika koji se predstavlja na razlicite nacine, i bog otac se takvom partneru-partnerki ne moze ni prilagoditi, a kamoli posvetiti.

Poslednja izmena:
Ne postoji sansa,
:eek::huh:

- - - - - - - - - -

Rolnice, iskrenost je jako retka pojava, ekstremno retka, zato sto nije na ceni, i nije u pitanju ni ebena iskrenost koliko to da postoji kategorija ljudi kojoj je pojam "kontinutet" stran, odbojan, cak i nepoznat, kad se naleti na te koji se svakog jutra obuvaju s razlicitom pamecu (sto bi rekla moja strina, polupismena seljanka sa Zlatibora) mo's ga jepsti sa iskrenoscu, svakog dana ces pored sebe imati nepoznatog lika koji se predstavlja na razlicite nacine, i bog otac se takvom partneru-partnerki ne moze ni prilagoditi, a kamoli posvetiti.

strina pametna zena...:ok:
al ti sto ne znaju sta hoce su u sustini nezreli,mada dosta takvih ima..

Muskarac koji ima potrebu da sprovdi svoju moc taj je nju vec izgubio nad doticnom zenom,
moc nije nesto o cemu se pregovara,
kad "pregovori" krenu, pametan muskarac kupi prnje i odlzi.

I zene i muskarci zele ljubav, ja samo kazem da ljubav moze da funkcionise samo u okruzenju gde je muskarac jachi/dominantan ali naravno i razuman.

ne prijatelju, nešto si ti drugo rekao u prethodnom postu.. a sad pokušavaš to da ublažiš..

- - - - - - - - - -

Rolnice, iskrenost je jako retka pojava, ekstremno retka, zato sto nije na ceni, i nije u pitanju ni ebena iskrenost koliko to da postoji kategorija ljudi kojoj je pojam "kontinutet" stran, odbojan, cak i nepoznat, kad se naleti na te koji se svakog jutra obuvaju s razlicitom pamecu (sto bi rekla moja strina, polupismena seljanka sa Zlatibora) mo's ga jepsti sa iskrenoscu, svakog dana ces pored sebe imati nepoznatog lika koji se predstavlja na razlicite nacine, i bog otac se takvom partneru-partnerki ne moze ni prilagoditi, a kamoli posvetiti.

znaš kako.. ima ljudi koji umeju u dvoje.. i ima onih koji ne umeju..
i ima i onih koji uče..
ali realno, ako nema iskrenosti, ****** ti to.. prvi put kad neko nekoga uhvati u laži, poljulja se poverenje i veza nikad više ne može biti stabilna..
e sad, na konto Mihalove teorije.. kako žena da bude iskrena prema muškarcu koji je dominantno-opsesivno-zatucan, a da joj taj ne izbije sve zube iz vilice? :huh:

a sad pokušavaš to da ublažiš..

Situacija je kriticna sa zenske strane, ne pokusavam nista da ublazim,
svi zelimo ljubav, no mladim muskarcima treba savet da ako zensko ne vidi u njima olicje moci i snage sa takvom zenom nece ostvariti nista od ljubavnog.
nadmoc ne znaci maltretiranje zene, u stvari suprotno, samo jak muskarac je u stanju da voli svoju zenu i pruzi joj potpuno zadovoljsvo.

... strina pametna zena...:ok:
al ti sto ne znaju sta hoce su u sustini nezreli,mada dosta takvih ima..
Ima ih dosta, u pravu si, razlozi te nesigurnosti i tog nezadovoljstva mogu biti razliciti, ne znaci nuzno da su to lose osobe, ali nema srece s takvima, vidim ja to na primerima iz vlastitog okruzenja, pola familije mi je takvo.
... znaš kako.. ima ljudi koji umeju u dvoje.. i ima onih koji ne umeju..
i ima i onih koji uče..
ali realno, ako nema iskrenosti, ****** ti to.. prvi put kad neko nekoga uhvati u laži, poljulja se poverenje i veza nikad više ne može biti stabilna..
e sad, na konto Mihalove teorije.. kako žena da bude iskrena prema muškarcu koji je dominantno-opsesivno-zatucan, a da joj taj ne izbije sve zube iz vilice? :huh:
Mislim da niko nema sta da trazi pored agresivnih i nerazumnih osoba, to je jasno.
A sto se tice iskrenosti sve manje verujem da ona postoji... Mihaljeve stavove odobravam u onom delu koji se odnosi na to da covek ne treba da dozvoli da postane necija zrtva, u tom smislu bi valjalo da bude jak. Ne odobravam egoizam i defetizam, ali na bazi vlastitih losih iskustava mogao bih da se slozim s njegovim razmisljanjem u citiranom postu. Ne umem tako, da se ne lazemo, zenu koju zavolim volim vise nego samog sebe, i vidim da to nije dobro, znaci taj otvoren pristup nije bas preporucljiv.

. Ne umem tako, da se ne lazemo, zenu koju zavolim volim vise nego samog sebe, i vidim da to nije dobro, znaci taj otvoren pristup nije bas preporucljiv.

naravno da niko ne treba da bude "žrtva" u vezi i da voli partnera više nego sebe.. ali iskrenost ne podrazumeva takvu ljubav.. iskrenost treba da postoji u tom smislu da se nijedna strana ne plaši da kaže šta želi ili ne želi, da ne pristaje na lažne kompromise i time davi sebe itd..
udaljismo se od teme, jbbg..
u svakom slučaju, smeta mi način na koji mihal govori o psihologiji žene.. zar smo mi zaista takve, bezosećajne koristoljubive kučke nad kojima treba da budete dominantni ako ne želite da budete povređeni? zašto postavlja tu teoriju tako da samo žene imaju takve sklonosti?
lično mislim, da ako bilo ko ima potrebu da bude dominantan u vezi to nije dobro, jer potčinjena strana ne može biti zadovoljna takvim stanjem.. osim ako nije mazohista..

Nisam pristalica dominacije vec ravnopravnog odnosa, mada realno ravnopravnost nije odrziva, uvek neko nekoga forsira, ali izvesna distanca prema parnteru je korisna da bi se izbeglo povredjivanje, oni koji se u potpunosti predaju obicno 'ebu cvorka, i ako zele da se zastite treba da budu oprezni, nazalost. I naravno da je polna pripadnost tu nebitna, ovo su opste primenjiva razmisljanja, ugao gledanja je isti bilo da se radi o zeni ili o muskarcu.

Nisam pristalica dominacije vec ravnopravnog odnosa, mada realno ravnopravnost nije odrziva

Kao i svugde tako i tu postoji idealni i realno,
idealo bi bilo da je moguce sa zenom izgraditi ravnopravan duhovan odnos, no u realnosti to je prakticno nemoguce,

zena koja sutne muskrca - radi to jer je stekla nadmoc nad njim, ti vise srece nema,
takav muskarac bi trebao da bezi od takve glavom bez obzira, a ne da pokusava da joj se vrati :)

Kao i svugde tako i tu postoji idealni i realno,
idealo bi bilo da je moguce sa zenom izgraditi ravnopravan duhovan odnos, no u realnosti to je prakticno nemoguce,

zena koja sutne muskrca - radi to jer je stekla nadmoc nad njim, ti vise srece nema,
takav muskarac bi trebao da bezi od takve glavom bez obzira, a ne da pokusava da joj se vrati :)

počinjem da te žalim.. :(

Situacija je kriticna sa zenske strane, ne pokusavam nista da ublazim,
svi zelimo ljubav, no mladim muskarcima treba savet da ako zensko ne vidi u njima olicje moci i snage sa takvom zenom nece ostvariti nista od ljubavnog.
nadmoc ne znaci maltretiranje zene, u stvari suprotno, samo jak muskarac je u stanju da voli svoju zenu i pruzi joj potpuno zadovoljsvo.

Ako misliš pod jak - samopouzdan, samouvjeren i siguran onda se slažemo. Al' ako je ona spika o alfa mušarcima, kentaurima i to onda ne.

Ne možeš ti voljeti drugog ako ti ne voliš sebe, a Atila je bio nadmoćan pa mu ga je žena ućerala onako poštenski...

Back