da li se negde mogu nabaviti cuvene svilene (vasarske) bombone?

Mickey Mouse020

Početnik
Poruka
49
Svi znamo za cuvene vasarske (sarene) bombone. E sad, zanima me, da li se mogu nabaviti i kupiti van samih vasara, u nekoj prodavnici recimo?

Mislim na ovakve bombone:

http://4.***************/--s2Oj-890EM/TkGMVD6OVbI/AAAAAAAAAKc/rjXZjoF83OE/s1600/kg5.jpg

Mislim da sam ih nekad dobijao kao manji (a nisam ih sa vasara dobijao koliko znam), ali nisam siguran, a hteo bih sada da kupim sestri.

Hvala unapred.

da li negdje mogu nabaviti svilene (vasarske) bombone , namjeravam otvoriti candy prodavnicu u crnoj gori .... da li neko zna gdje ih mogu nabaviti , i koliko bi mi kostalo uvoz i carina ? HELLPPP

U Beogradu u ulici Gavrila Principa (pored Ekonomskog fakulteta) postoji bonbondzija koji ih pravi i prodaje, inače poznat o izvanrednom domaćem ratluku), a ima i druge bonbonske proizvode. Mogla bi sa njim da se dogovoriš za plasiranje njegove robe.

Evo ti i njihove adrese i telefona:
Radionica bonbona Bosiljčić, Beograd Gavrila Principa 14, tel.: 2623-171.

Poslednja izmena:
Na bilo kojoj seoskoj slavi imaš bombondžije koje ga prave...samo...zavisi da li si ga volela pre 20 godina ili pre manje godina.
Oni su nekad krompir šećer pravili od krompirovog skroba, postupak je malo komplikovaniji nego za ovaj krompir šećer koji se sad pravi jer se sad pravi od kukuruznog skroba. Ukus je vrlo sličan, ali opet malo drugačiji. Ja znam i za onaj stari a sa bombondžijama sam stalno u kontaktu pa zato znam za ovo.
A recept...pa naravno, poslovna tajna...ljudi od toga žive...i to jako dobro...

Back