Da li se muskarci plase zena?

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Uzmimo situaciju u kojoj devojka / zena zeli da uradi nesto, a decko / muz ne.
Nemam pojma, neka odu kod njene mame na rodjedan, a mama pozove drugarice i onda on onako sedi sam u zenskom drustvu i slusa fore tipa "e zeticu zeticu" ili sta vec, naravno, takva ideja mu je grozna i ne zeli da ide.
Iznosi svoje misljenje da ne zeli da ide tamo, a kao odgovor dobija "Moras", i sta sada?

Moze da povije rep izmedju nogu i da uradi kako se od njega ocekuje, iako mu je sve to mrsko iz dna duse, da izbegne svadju, pretnje "kupim stvari i idem" i slicnu dramu...

ili

Moze da kaze kako ne zeli da sedi sa njenom kevom i da slusa gluposti kevinih drugarica tri sata i da stavi vezu / brak i sve na kocku

Pitanje je prvenstveno za muskarce, koliko i da li se povinujete da bi izbegli sukob dramu ili sta vec?
Pitanje za zene, da li ste primetile tj. pomislile da muskarci rade te stvari koje im se ne rade, iz nekog straha od sukoba i svadje i kako se nosite sa takvima?
Bili bi ste radije bile sa nekim ko redi ono sto normalan decko treba da radi, da se super slaze i sa mamom i sa drugaricama njenim (tj. ne super, ali da je "ispostuje", iako mu istinski nije do toga, da isfolira to), ili nekog ko ce vam u lice reci da je ne zeli da se smara i debilise oko vase mame i njenih drugarica (ili oko neceg drugog sto ne zeli da uradi). Bili bi onda bilo ok, ako neces ne moras (bez onog, nahebo si kada se vratim kuci, uh :besna: ), ili polazi ili tesko njemu kad se vratim kuci uh :besna: ......

Primer sam dao mamin rodjendan, ali uzmite nesto sto je vama muskarcima mrsko.

U životu stalno ideš negde jer moraš, zbog ovog ili onog, a ti bi najradije sedeo kući, zarozan i u pocepanim trenericama pio pivo i buljio u tv...ali moraš negde drugde i to najčešće nije za dobrobit veze, nego zbog posla recimo, ovog onog...Pa možeš katkad ispoštovati i taštu, bar jednom godišnje iako ti je smor, ajde ako uzmemo taj primer. Ali ako nekog stalno žena vuče gde mu se ne ide, a on ćuti za rad mira u kući, onda je magarac.

Па сад, ја бих ушао у ћаскање са таштом и женама, чак би ме и она терала да идемо, а ја хоћу и даље да причам са таштом, мада да ме зезају и да ми буде грозно, устао бих и отишао, снашао се на неки начин, смислио нешто ако треба, мада не бих ни смишљао. Не брину ме свађе, ја волим да се свађам, она не воли :mrgreen:

Žene su danas jako opasne i tebalo bi napraviti sigurne kuće za muškarce.

У чему су то опасне? Ја то не сматрам опасним сем ако има више кила од мене, тренира кик бокс и има већи бицепс него ја. Мада ни тада не мора да значи да ћу да ћутим.

Poslednja izmena:
Ма не би она то, мене више брине чињеница да не уради нешто много горе са том секиром, да цепа оно доле :sad2:

Neće ne boj se, jer živa onda da ostane neće..:lol: Muškarci ubijaju u afektu, pa žena još i nekako može da se provuče...ali ako žena reši da ubije muškarca, učinak je 100%. Smišljeno i na spavanju. Jer zna da je slabija i da ako omane gotova je. :D

Neće ne boj se, jer živa onda da ostane neće..:lol: Muškarci ubijaju u afektu, pa žena još i nekako može da se provuče...ali ako žena reši da ubije muškarca, učinak je 100%. Smišljeno i na spavanju. Jer zna da je slabija i da ako omane gotova je. :D

Е ја се надам да ће заиста да омане, па уместо у мене, погоди у зид :mrgreen: Мада, не бих јој ништа, душа сам ја :rumenko:

Nisam nikad bila sa takvim muskarcima koji nemaju svoj stav, uzasno mi je to glupo da trckara za mnom iz kako ti kazes "straha" od odbijanja, raskida, rasprave - sta li vec...
Za mene su to nepoznati slucajevi, ali kontam da cim ti pises da ih ima.
U drugom sam filmu skroz. Volim direktne, inteligentne muskarce koji znaju sta hoce i koji se ne boje da to pokazu, ako se to kosi sa mojim misljenjem bolja je i kvalitetna rasprava nego taj odnos papucarski, e sad moglo bi da se desi da ne mozemo da se dogovorimo, ali bez obzira na ishod volim da mi se jasno stavi do znanja.
Naravno da biram kako ti kazes '' normalne", ali uvek moze da se dogodi neko razmimoilazenje misljenja, potreba i sl. i to je sve Zivot.

Nisam nikad bila sa takvim muskarcima koji nemaju svoj stav, uzasno mi je to glupo da trckara za mnom iz kako ti kazes "straha" od odbijanja, raskida, rasprave - sta li vec...
Za mene su to nepoznati slucajevi, ali kontam da cim ti pises da ih ima.
U drugom sam filmu skroz. Volim direktne, inteligentne muskarce koji znaju sta hoce i koji se ne boje da to pokazu, ako se to kosi sa mojim misljenjem bolja je i kvalitetna rasprava nego taj odnos papucarski, e sad moglo bi da se desi da ne mozemo da se dogovorimo, ali bez obzira na ishod volim da mi se jasno stavi do znanja.
Naravno da biram kako ti kazes '' normalne", ali uvek moze da se dogodi neko razmimoilazenje misljenja, potreba i sl. i to je sve Zivot.
zrela normalna zena ne zahteva od muskarca da pokazuje stav ili stavove koji bi se kosili s njenim razmislanjem,..siguran muskarac u sebe nema potrebu da se dokazuje zeni i bojazan da ce popustanjem ispasti manje muzjak vodja copora..kog si ti kratko opisala

zrela normalna zena ne zahteva od muskarca da pokazuje stav ili stavove koji bi se kosili s njenim razmislanjem,..siguran muskarac u sebe nema potrebu da se dokazuje zeni i bojazan da ce popustanjem ispasti manje muzjak vodja copora..kog si ti kratko opisala

Ne radi se o zahtevu da pokazuje stav vec je za mene normalno da ga ima i pokazuje pa makar se to kosilo sa mojim stavom...Znaci vazi i u mom slucaju, iskazacu stav uvek, a o popustanju nisam ni pricala, ne znam kako si to ti shvatio, normalno je da vladaju kompromisi u vezi.
Pogresno si me shvatio, ujedno ne podnosim da mi neko bezrazlozno namece stavove i non-stop nadamnom dominira, ali to ne znaci da ocekujem da trckara i pezi zamnom kako je u glavnom postu teme opisano...

Ne radi se o zahtevu da pokazuje stav vec je za mene normalno da ga ima i pokazuje pa makar se to kosilo sa mojim stavom...Znaci vazi i u mom slucaju, iskazacu stav uvek, a o popustanju nisam ni pricala, ne znam kako si to ti shvatio, normalno je da vladaju kompromisi u vezi.
Pogresno si me shvatio, ujedno ne podnosim da mi neko bezrazlozno namece stavove i non-stop nadamnom dominira, ali to ne znaci da ocekujem da trckara i pezi zamnom kako je u glavnom postu teme opisano...
pa nemoj sad da pricamo o kompromisu jer ti neces ni da dominira ni da trckara..a kako bi procenila onog sigurnog u sebe koji ti sve vreme povladjuje i popusta jer mu je prosto svejedno i stalo da ti ugodi?znaci tacno znam da ce neiskusna zena reci za takvog da je slabic..a samo normalna voli da se oseti voljenom na taj nacin da joj se ugadja a ne proceni kao papucarski gest

pa nemoj sad da pricamo o kompromisu jer ti neces ni da dominira ni da trckara..a kako bi procenila onog sigurnog u sebe koji ti sve vreme povladjuje i popusta jer mu je prosto svejedno i stalo da ti ugodi?znaci tacno znam da ce neiskusna zena reci za takvog da je slabic..a samo normalna voli da se oseti voljenom na taj nacin da joj se ugadja a ne proceni kao papucarski gest

****** takve kojima je stalno stalo da im ugode...takvi su im neinteresantni...

Back