Da li se može upisati za neki klub sa 15 godina?

Ne mora da znaci , ja sam poceo fudbal da treniram sa 14 , takodje kosarku nikada nisam igrao osim amaterski i ulicni basket , pa eto sa 27, 28 godina umalo nisam upao u prvi tim jednog kluba koji igra u prvoj ligi , tako da ukoliko zaista to zelis svakako probaj , nemoj da dozvolis da te sputava to sto mozda imas koju godinu vise, probaj, potrudi se , pa neko ce ti verovatno negde pruziti sansu , takodje kao i svuda pomoglo bi ti i kad bi znao nekog iz te branse, tipa nekog trenera , nekog direktora kluba ili nekog ko bi bio voljan malo da ti pomogne i da te pogura.

Ovde je reč, koliko sam shvatio o profesionalnom, a ne amaterskom bavljenju sportom !
Ne može se početi tenis sa 14 - 15 g. i očelivati vrhunski rezultati....
Amaterski, relaksivno, možeš i sa 60.

Pa ja ni ne pricam o rekreativnom bavljenju sportom , kazem ti ja sam pre par godina bio nadomak prvog tima jednog kluba koji igra prvu ligu kod nas (na ABA vec ovu nasu prvu ligu) , sad mozda je to daleko od "vrhunskih" rezultata i neke impresivne karijere , ali opet nije to ni amaterski a ni rekreativno igranje.

Sto se tice tenisa , iskreno nemam pojma, mada opet ako si nadaren kapiram da ni tu onda ne bi predstavljalo toliki problem.

Naslov sve govori, može li se ići na pripreme pa ako se pokažem...

Može. I ako to želiš, obavezno odi. Svakako će ti dat priliku da odradiš par treninga. Nakon toga češ sam vidjet ima li smisla nastaviti ili ne. Nitko ti sigurno neće reći da više ne dolaziš, ako ti želiš trenirati nogomet (naravno, pod uvjetom da se ne radi o prvoligaškim klubovima nego o nekom klubu u tvojoj blizini). Vjeruj mi, s 15 godina nije kasno za ništa.

Poslednja izmena:
Može. I ako to želiš, obavezno odi. Svakako će ti dat priliku da odradiš par treninga. Nakon toga češ sam vidjet ima li smisla nastaviti ili ne. Nitko ti sigurno neće reći da više ne dolaziš, ako ti želiš trenirati nogomet (naravno, pod uvjetom da se ne radi o prvoligaškim klubovima nego o nekom klubu u tvojoj blizini). Vjeruj mi, s 15 godina nije kasno za ništa.

Moje godište igra prvu CG ligu ali A tim igra 3. tako da lagano upadam.

Back