Da li se mozda i vas muz "Svarcenegerise"

ariela

Aktivan član
Poruka
1.483
Kao grom iz vedra neba doceka nas vest da se cuveni glumac i gradonacelnik Kalifornije razvodi jer je zena saznala da vodi dvosruki zivot...Normalno povredjena odmah ga je napustila i sad preko advokata trazi milione dolara za pricinjenu jj sramotu...bez obzira na to da ce dobiti silnu odstetu naravno da nije srecna jer se usput dokazalo da on ima vise dece sa kojekakvim personama kao sto su npr kucne pomocnice i sobarice koje su joj se setale i podsmevale u sopstvenoj kuci...Sve su one obezbedjene jer dragi Arni nije stedeo novac i posecivao je redovno sve svoje potomke...naneo je sramotu celoj svojoj porodici izvesno je i u medijima se sad stalno objavljuju novi i novi dokazi kako je ziveo i sta je radio...Koliko je istina ne znam ali su se oglasile mnoge zene otvoreno ga osudjujuci a neke su izjavile da muskarce u pedesetim treba kastrirati...Kazu na primeru Svarcenegera vidi se da oni u tim godinama polude i vode nemoralan zivot ne gledajuci ni sa kim ni gde...Elem ovo nije klasicna prevara gde doticni ima prolaznu avanturu ve vodjenje dvostrukog zivota sto je skandaloznije od bilo cega do sad...Pojavise se i brojni testovi u novinama gde mozete da resavajuci ih prepoznate "simptome" da se doticni menja i radi vam nesto iza ledja...tek toliko da ne prodjete ko Marija Sifer...osramocena nam gospodja...I sad ako mislite vi koje ste nekad bile prevarene da gore od toga ne moze da vam se desi...eto gresite...mozda ste oprostili a sta ako otkrijete neku decu jednom...Setim se jednog clanka gde je jednom gospodinu doslo 6 zena na sahranu...ne znajuci jedna za drugu...Sa svima je lepo ziveo...i decu svoju imao...citam i ne verujem...

Hbvala Bogu pa nemam muža!
Stvarno je tužno koliko su ljudi udaljeni, koliko je teško zbližiti se sa nekim, pa makar i živeo sa njim...
i kako žena nije znala šta mu se mota po glavi, o čemu sanja, kako...
Kako je mogao da je laže toliko, to nije jednom se omaklo...
Tužno zaista.
Što se lepo nije razveo pa bi mogao do mile volje da luduje ako se nije naludovao.

i kako žena nije znala šta mu se mota po glavi, o čemu sanja, kako...
Kako je mogao da je laže toliko, to nije jednom se omaklo...

Što se lepo nije razveo pa bi mogao do mile volje da luduje ako se nije naludovao.

čuj, nije znala... možda je samo bila iznenađena brojkom... ipak, što je mnogo, mnogo je. :lol:
vidiš da je mogao. inače, samo budali može da se omakne...

zašto da se razvede? politički nije prihvatljivo u zapadnom sistemu.
i ako se brine o toj deci, te druge žene nemaju ništa protiv, ne vidim čemu frka?
u principu, svi su srećni sem zakonite... a ona jedna na celokupnu brojku je zanemarljiva.

ajde sad bas da ih treba kastrirati :lol:
ne verujem da se ne vidi na njemu da voli zene, hbg to se oseti - ako je htela vernog partnera trebalo je da trazi nekog drugacijeg. ima ljudi kod kojih se ukljuci drugaciji program u nekom kriticnom momentu, ok, ali ima i onih na kojima se vidi sta su i ko su na samom pocetku.
i kako je njoj naneo sramotu? on se izblamirao a ne ona, nije to zarazna bolest :lol:

pa ne, ne voli svaki muskarac zene :) daleko od toga
sto sam starija to vise mislim da ima jako malo zapravo - u masi egocentrika, mizantropa, onih ogranicenog duha i shvatanja... malo ima onih koji te pustaju da budes ono sto jesi .
naravno da je bitno ko se izblamirao u ovom kontekstu, sta ima nju da bude sramota od njegovih postupaka

pa ne, ne voli svaki muskarac zene :) daleko od toga
sto sam starija to vise mislim da ima jako malo zapravo - u masi egocentrika, mizantropa, onih ogranicenog duha i shvatanja... malo ima onih koji te pustaju da budes ono sto jesi .
naravno da je bitno ko se izblamirao u ovom kontekstu, sta ima nju da bude sramota od njegovih postupaka

ne radi se o 'puštanju' već o prihvatanju onoga što jesi i što je ta druga strana.
aj' da preformulišemo pitanje: kome je bitno?

kako kome, pa njima - o kome pricamo?
ne, prihvatanje onoga sto jesi i pustanje da budes to sto jesi nije u istoj ravni... moze covek da te prihvati takvu kakva jesi sa vrlinama i manama, racionalno, ali da te na spiritualnom nivou ogranicava svojim potrebama.

učinilo mi se da je i tebi bitno.
niko ne može da te ne pusti da budeš ono što jesi, sem tebe same... on može samo da ode.
bold: u tom slučaju te nije prihvatio.

jeste mi bitno
ali znas i sama koliko su retki ljudi sa kojima mozes da budes na tom nivou kompatibilna - kada si u vezi sa nekim ko ti odgovara u drugim stvarima ali nema razvijenu tu stranu, onda ulazis u kompromise jer on te ne odbacuje takvu kakva si, on prosto ne vidi da taj deo tebe postoji... zavolis ga i desi se da potisnes svoju sustinu i izdas sebe - i na to sam mislila kada sam pomenula iluziju na drugoj temi. onda se dajes i trosis i boris za nesto cemu u stvari treba da okrenes ledja.

jeste mi bitno
ali znas i sama koliko su retki ljudi sa kojima mozes da budes na tom nivou kompatibilna - kada si u vezi sa nekim ko ti odgovara u drugim stvarima ali nema razvijenu tu stranu, onda ulazis u kompromise jer on te ne odbacuje takvu kakva si, on prosto ne vidi da taj deo tebe postoji... zavolis ga i desi se da potisnes svoju sustinu i izdas sebe - i na to sam mislila kada sam pomenula iluziju na drugoj temi. onda se dajes i trosis i boris za nesto cemu u stvari treba da okrenes ledja.

s jedne strane, kompromisi jesu dizanje ruke od sebe... a sa druge strane neophodni za ulaganje u nešto. sve ima svoju cenu... može se dati deo sebe i opet ostati dovoljno dosledan sebi. a svi oni vide tu stranu, samo im je lakše da misle kako će sama od sebe nestati, ili se korigovati... možda ne vide samo dok su zaljubljeni.
ni sa kim ne mogu da budem sasvim kompatibilna, ali zamisli šta bi bilo kada bi svako vukao na svoju stranu... okrenuti leđa ako jedna strana daje, a druga samo uzima. postoje ljudi za veze, postoje ljudi za brak... ova dva pojma su odnedavno za mene dve krajnosti. i emocije nemaju nikakve veze sa ovim, prosto vaganje da li je i koliko prihvatljivo.
kada volim, volim i tu je kraj priče što se mene tiče. ne mogu da biram koga ću da volim, ali mogu da biram kako ću da volim.

A možda je samo došlo vreme da ga izbace iz političkog života...
To mi je realnije,nego što su odjednom otkrili ... toplu vodu.
Malo mi to liči na onu priču sa onim matorim Francuzem iz MMF-a.
Da su takve rabote trebale da se sakriju od javnosti, sakrile bi se.
Nego, znate kako je u politici:-ko o čemu...

Kao grom iz vedra neba doceka nas vest da se cuveni glumac i gradonacelnik Kalifornije razvodi jer je zena saznala da vodi dvosruki zivot...Normalno povredjena odmah ga je napustila i sad preko advokata trazi milione dolara za pricinjenu jj sramotu...bez obzira na to da ce dobiti silnu odstetu naravno da nije srecna jer se usput dokazalo da on ima vise dece sa kojekakvim personama kao sto su npr kucne pomocnice i sobarice koje su joj se setale i podsmevale u sopstvenoj kuci...Sve su one obezbedjene jer dragi Arni nije stedeo novac i posecivao je redovno sve svoje potomke...naneo je sramotu celoj svojoj porodici izvesno je i u medijima se sad stalno objavljuju novi i novi dokazi kako je ziveo i sta je radio...Koliko je istina ne znam ali su se oglasile mnoge zene otvoreno ga osudjujuci a neke su izjavile da muskarce u pedesetim treba kastrirati...Kazu na primeru Svarcenegera vidi se da oni u tim godinama polude i vode nemoralan zivot ne gledajuci ni sa kim ni gde...Elem ovo nije klasicna prevara gde doticni ima prolaznu avanturu ve vodjenje dvostrukog zivota sto je skandaloznije od bilo cega do sad...Pojavise se i brojni testovi u novinama gde mozete da resavajuci ih prepoznate "simptome" da se doticni menja i radi vam nesto iza ledja...tek toliko da ne prodjete ko Marija Sifer...osramocena nam gospodja...I sad ako mislite vi koje ste nekad bile prevarene da gore od toga ne moze da vam se desi...eto gresite...mozda ste oprostili a sta ako otkrijete neku decu jednom...Setim se jednog clanka gde je jednom gospodinu doslo 6 zena na sahranu...ne znajuci jedna za drugu...Sa svima je lepo ziveo...i decu svoju imao...citam i ne verujem...
Znači, rešiš test u novinama i osiguraš se od prevare? :hahaha: Šta sve neću pročitati:D

Koja je poenta teme - da se zgražavamo nad tim što je finansijski obezbedio vanbračnu decu? :roll: Da nije, i da se ovo saznalo, onda bismo se zgražavali zbog njegove neodgovornosti. Hu kerz??? Što se švalerisao? Nije ni prvi ni poslednji. Žene ga osuđuju, mož' misliti.. S kim li je varao ženu, s lutkom na naduvavanje? Ili što je varao s tamo nekom sobaricom, a ne osobom na višem položaju? :lol: Što misliš da su joj se te sobarice podsmevale? Možda su bile u vezi s Arnijem zbog nekog svog zadovoljstva / koristi, a ne zbog toga da bi se smejale njegovoj ženi iza leđa. :think:

Što je ona "osramoćena NAM gospođa"? Osramoćena možda, razočarana i povređena sigurna, ali nije NAMA. Izgleda da je svojataju svi, pa brinu njenu brigu, kad su im sopstvene neinteresantne ili previše velike za hvatanje u koštac.

...da meni muz to uradi razvod bi mu bio najmanji problem...10 godina da laze i krije rodjeno dete, koji kreten...a ta njegova zena je sigurno znala za koga se udala ali je trpela zbog novca i karijere...sad kad ceo svet zna i kad je politicki mrtav i neupotrebljiv setila se da se razvede

mozda zbog politickog marketinga?
on zavrsio karijeru, ali ona hoce da zapocne..
kao klizlonka.. njenom de bilu tesko da je samo monika popusila, al` se o nju sapleo jer je bio roba sa istekom roka trajanja..

mozda zbog politickog marketinga?
on zavrsio karijeru, ali ona hoce da zapocne..
kao klizlonka.. njenom de bilu tesko da je samo monika popusila, al` se o nju sapleo jer je bio roba sa istekom roka trajanja..

Pa s'obzirom koliko se prašine diže, oko još jedne švaleracije i još jednog holivudskog razvoda, nakon njihovog veoma odmerenog obaveštenja za štampu, pazi sad ove testove, okrugle stolove za raspravu i predloge kako obezbediti moralnost 50-godišnjaka i sl. :roll: :lol: Cirkuska predstava je počela, videćemo hoće li na kraju njih dvoje da se uznu, što bi rekle babe.

Што dive рекла, истекао му рок трајања.

Познајем ја у реалу ликове који свашта раде.

Релативно скоро, другарица је имала ситуацију да је сазнала да лик са којим се увелико упустила у причу крије да има жену код куће са којом живи више година.
Кад га је провалила и суочила с чињеницама он почео да муља како му је она крес шема.:lol:
Човек живи са крес шемом, шта рећи?!:D
Али врхунац је тај што је он спремао терен за заједнички живот са њом. Као једва чекао, иницирао све што се дешавало између њих...лудило.
Да се човек пита, чему све то. Али очито је лик ненормалан, не знам како другачије да објасним ствар.

Има и оних који су у браку па би још да праве децу са стране. Познајем и такве. Тако да сам Шварцијево понашање већ видела у реалу. :lol: Што је, сложићете се, много горе. Јер Шварци је јавна личност, богат, гувернер...многе су му се сигурно саме сервирале.

Што dive рекла, истекао му рок трајања.

Познајем ја у реалу ликове који свашта раде.

Релативно скоро, другарица је имала ситуацију да је сазнала да лик са којим се увелико упустила у причу крије да има жену код куће са којом живи више година.
Кад га је провалила и суочила с чињеницама он почео да муља како му је она крес шема.:lol:
Човек живи са крес шемом, шта рећи?!:D
Али врхунац је тај што је он спремао терен за заједнички живот са њом. Као једва чекао, иницирао све што се дешавало између њих...лудило.
Да се човек пита, чему све то. Али очито је лик ненормалан, не знам како другачије да објасним ствар.

Има и оних који су у браку па би још да праве децу са стране. Познајем и такве. Тако да сам Шварцијево понашање већ видела у реалу. :lol: Што је, сложићете се, много горе. Јер Шварци је јавна личност, богат, гувернер...многе су му се сигурно саме сервирале.

:sad2: Znam i ja za primer gde god ipo nije znala da ima zenu.. Doduse u Hrvatskoj, on stalno
tamo putovao, a ona mislila poslobno jer je Hrvat, pa bude tamo 1x u 2 meseca po recimo 7 dana..
Na kraju je nazvala njegova zena jer je njoj dojavljeno, i to je zena prijateljski nazvala jer joj je dojavljeno i da ova ne zna :lol:
A sve je dojavila sekretarica doticnog u Bgu, inace zenina drugarica..
Horor :sad2:

Back