Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 72.816
Ne znam . 20%
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iskreno da ti kazem,skoro nikad nisam vidjela da je nesto jeftinije 50%.Mozak pamti,nikakav digitron se ne nosi i ne kalkulise,ali znam takve osobe kao moj burazer nema pojma koliko sta kosta,takva mi je i keva bila,al zato ceo zivot kukaju kako nemaju,znaci uzmemo njegusku prsutu koja je juce bila 2500 ,od danas na akciji 1250,sad ti meni objasni sta bi tu trebalo da bude sumnjivo,ista radnja,isto pakovanje,onda idea recimo uz karticu isto bude 20/30/50% akcija,sta je tu sumnjivo,ili penzioneri vikendom 10%,pa ionako se potrosi 5-10 000 tebi je mala usteda samo tad 500-1000din,pa ko je lud da to ne iskoristi samo povrsni koje nikad nijedna cena nije zanimala i da ustedi koji dinar,ili odes u grcku ne kupis kantu maslinovog ulja duplo jeftinijeg nego ovde i duplo boljeg
Ma jok,samo ti sve kapiras.Ne kapiras ti nista
Kad su to italijanske cipele bile na akciji 70%?Roba na akciji u srbiji zavisi od drugih .
Dakle dok se kalio oportunizam dresura je bila kulturna , sad moze I bezobrazno .
To znaci da je sve manje postovanje prema potrosacu .
Zakon o zastiti I udruzenja su teska obmana. Sa druge strane trziste odredjuje koja roba ce ici na akciju . Zato sad nema italijanskih koznih cipela na akciji 70% .
Da kad je moja procena da su cipele lepe I dobre kupujem na veliko . Tj 2x I 3,4,5x kosulje .
Za hranu...ja uvijek mislim da je razlog 4 i 5.Hrana je negde pipava , a negde nije . Isto I ostalo . Npr tip je svakih 40 Dana pravio akciju toalet papira I ja to primetim I da se poklapa sa mojom potrosnjom , te bukvalno sacekam na jednoj rolni sledeci ciklus 60% popust , 2 Dana razlike .
Svi znaju da su najveci popusti za katolicki bozic jer tada najveci kupci u srbiji najvise kupuju , tada je cena mesa najniza zbog njihovog posta . Jaja nisu zgodna za zongliranje , ako su osobe osetljive .
Bukvalno moras da znas razlog nize cene . Danas je retko bulk snizenje. Npr ovo wc papir je bulk snizenje . Vode , gazirani rade bulk akcije , dok meso nikad nije bulk akcija . Promocija je drugi razlog .
Otvaranje je treci .
Kvar hladnjace je 4ti.
Rok trajanja 5ti.
Lazna usteda je 6ti.
Gusenje konkurenta je 7mi.
Potreba za kesom proizvodjaca je 8mi.
Kupi i zamrzivač pa istranžiraj na porcije i pripremaj koliko ti treba. Niko ne peče celog vola samo za jedan ručak. Isto važi i za sve ostalo, ja kupim po 2 paketa dugotrajnog mleka a to je oko 24 litra i to mi traje skoro ceo mesec. Da je kratkotrajno bacio bih sve.Upravo to je i moje iskustvo. Kupiš neko meso koje ne možeš da izedeš i baciš pola. Gde je tu ušteda?