>NiNa<
Poznat
- Poruka
- 9.784
Dobra dusha,kazem ja. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti si mayone trebaju zene da me razumeju vec muskarci zar ne?volim da udovoljavam muskarcima jer oduvek proucavam musko-zenske odnose, bitno je da sam ja zadovoljna a i muskarci ne vidim tu nista cudno, niti loshe.
zezanje naravno ide uz sve to, osmeh na lice drage moje![]()
ja bezim kroz prozor...mislim SPAJDERMEN mi je stric pa i imam sansi ako je treci sprat i vise....
da bezim? pobogu, da nisam zeleo da "zasluzim" jutarnju kafu ne bi ni ulazio u krevet sa njom![]()
Smuvali ste se s nekim poznanikom/com ono neplanirano, a i povrsno se znate
i zaglavili ste kod 'njega/nje na gajbi' dal ste se kresnuli, popushili, vatali... no tmina
je ucinila svoje ,a sad kad zora nemilosrdno svice vi se blago sokirate otkud vi tu ..
on/ona zaspao/la...a vi bi da pobegnete dok se ne probudi...
da li se iskrasti neprimetno i kako?![]()
haha e boodalice ,ma nisi ti naivan
![]()
E,gle poezije....Normalno da bih ostao ako mi je lepo, ali bih zapalio sve petama u guzu chim bi dotichna prvom prilikom zatrazhila da joj pomognem ne$to po kucji. Mu$karci treba da su oslobodjeni kucjnih poslova da bi kad padne veche mogli $to duzhe i silnije da jebu svoje partnerke koje se listom izvrnu ko krave. To je zdrav razum i logika i mnoge zhene ce se makar precutno slozhiti samnom.
znam, hvaJati si mayo
san svakog prosečnog forumaša
Mu$karci treba da su oslobodjeni kucjnih poslova da bi kad padne veche mogli $to duzhe i silnije da jebu svoje partnerke koje se listom izvrnu ko krave. To je zdrav razum i logika i mnoge zhene ce se makar precutno slozhiti samnom.
Normalno da bih ostao ako mi je lepo, ali bih zapalio sve petama u guzu chim bi dotichna prvom prilikom zatrazhila da joj pomognem ne$to po kucji. Mu$karci treba da su oslobodjeni kucjnih poslova da bi kad padne veche mogli $to duzhe i silnije da jebu svoje partnerke koje se listom izvrnu ko krave. To je zdrav razum i logika i mnoge zhene ce se makar precutno slozhiti samnom.