Da li se iskrasti u ranu zoru?

Smuvali ste se s nekim poznanikom/com ono neplanirano, a i povrsno se znate
i zaglavili ste kod 'njega/nje na gajbi' dal ste se kresnuli, popushili, vatali... no tmina
je ucinila svoje ,a sad kad zora nemilosrdno svice vi se blago sokirate otkud vi tu ..
on/ona zaspao/la...a vi bi da pobegnete dok se ne probudi...

da li se iskrasti neprimetno i kako? :D

Ma neeee....

Spremiti dorucak domacinu, onda sesti i razraditi plan za krecenje i novi razmestaj namestaja, a po podne pozvati zajednicke prijatelje na veceru...
-----
Ne iskradati se, ali, svakako, ubrzo otici. Sem ako gost nije toliko zaludan, pa moze da bleji i dan posle...

:hahaha: haha e boodalice ,ma nisi ti naivan :lol:

Normalno da bih ostao ako mi je lepo, ali bih zapalio sve petama u guzu chim bi dotichna prvom prilikom zatrazhila da joj pomognem ne$to po kucji. Mu$karci treba da su oslobodjeni kucjnih poslova da bi kad padne veche mogli $to duzhe i silnije da jebu svoje partnerke koje se listom izvrnu ko krave. To je zdrav razum i logika i mnoge zhene ce se makar precutno slozhiti samnom.

Normalno da bih ostao ako mi je lepo, ali bih zapalio sve petama u guzu chim bi dotichna prvom prilikom zatrazhila da joj pomognem ne$to po kucji. Mu$karci treba da su oslobodjeni kucjnih poslova da bi kad padne veche mogli $to duzhe i silnije da jebu svoje partnerke koje se listom izvrnu ko krave. To je zdrav razum i logika i mnoge zhene ce se makar precutno slozhiti samnom.
E,gle poezije....:eek::cool:

Odlicno!

Ako ce da se je.bu sa isto tako odmornom drugovima.

Back