da li se folira

Nevencica:
Izdajem knjigu na tu temu pa ces moci da se informises sta detaljno mislim na tu temu :roll: Jbt da je sve tako jednostavno......gde bi nam bio kraj. Na kraju krajeva ja sam poznavala neke koji se nisu dali korigovati i usmeriti.......vec furaju svoju pesmu a ti mozes da se slikas! Tako da......sve u svemu zacin C!:D

Ti izdajes knjigu? Strasno!

Naravno da je jednostavno i to veoma. Tesko je izvodljivo nekim ljudima, samo to.

Kada vodimo ljubav, onda smo goli i ogoljeni...ranjivi...samo nas poverenje u partnera drzi jer su maske pale, potrebna je hrabrost za tako nesto, izneti svoje emocije na videlo i mozemo samo da se nadamo da ih onaj drugi nece izgaziti...I onda ona udari tako nisko ili on, moze i kontra...pa jel ima nesto gore nego napasti nenoruzanog covek s ledja, mucki jer se on ne nada jer smo se pretvarali da smo prijatelj?
Nije bitno da li se svetila. To se ne radi tako. A ko to uradi, takvo delo govori o njegovom podlom karakteru.

Pipi Langstrumpf:
Kada vodimo ljubav, onda smo goli i ogoljeni...ranjivi...samo nas poverenje u partnera drzi jer su maske pale, potrebna je hrabrost za tako nesto, izneti svoje emocije na videlo i mozemo samo da se nadamo da ih onaj drugi nece izgaziti...I onda ona udari tako nisko ili on, moze i kontra...pa jel ima nesto gore nego napasti nenoruzanog covek s ledja, mucki jer se on ne nada jer smo se pretvarali da smo prijatelj?
Nije bitno da li se svetila. To se ne radi tako. A ko to uradi, takvo delo govori o njegovom podlom karakteru.
.....ako definicija znači samo sex onda to baš i nije tako ranjivo.... :roll:

:lol: Pa dobro.....nije ni bitno vazno je samo da kupis knjogu :))) Simbade znacenje reci je sirokog spektra jel;) ok moze da bude i ono masazer ili ne znam sta jos ima ........ 8) Banovani Za svakih deset kupljenih primeraka dobijete tri sa potpisom i posvetom :D 8)

Nevencica:
:lol: Pa dobro.....nije ni bitno vazno je samo da kupis knjogu :))) Simbade znacenje reci je sirokog spektra jel;) ok moze da bude i ono masazer ili ne znam sta jos ima ........ 8) Banovani Za svakih deset kupljenih primeraka dobijete tri sa potpisom i posvetom :D 8)

Vidi: tvoj lik i delo na 4umu je dovoljno da ne kupim tu knjigu...

Btw, bash me zanima da li znas sta tacno znaci "siroki spektar".

Nevencica:
...može Nevena slažem se :wink: ,bitno je da ti pomognem a za ostalo lako ćemo.... :wink:

BanovanKorisnik:
šta kad vam žensko posle sexa kaže:
Uopšte nisam uživala, i to što sam stenjala i vrištala je bilo čisto foliranje...

Verovatno bih je banovao. Jer da se vraća i dalje , a da samo ja uživam , bilo bi pomalo čudno poznajući žene.....i nametalo bi ideju o nekoj većoj perverziji u mentalnom sklopu....
U svakom slučaju bih joj rekao da uživam u njoj i kad ne stenje i kad ne vrišti, tako da može da prebaci na MUTE.

Back