da li se desilo da te je neko promenio, do srzi?

• Začetnik teme Začetnik teme bobba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Petar_Pan:
Hehe kad knjizevnik progovori...
Samo to menjanje nekad moze biti i pozitivno a nekad i negativno...

Pero, tako je! Al' u tom slucaju, Eros ide u drustvu svog rodjaka Thanatosa, kako voli da kaze jedan moj prijatelj.
Obrazovanje kroz ljubav, samospoznaja kroz ljubav. Dozivljeno, prozivljeno, dokazano.
Pero, citaj Geteovog "Vilhelma Majstera". ;)

sjenka:
To je osjecanje skolski primjer snazne projekcije koja omogucava da se obuce druga, cesto bolja, psiholoska opcija koju kao potencijal vec sadrzimo, znaci, ne radi se o promjeni, bukvalno shvacenoj. Da li ce se objekat moci da iznese u realnosti to sto mu lijepis, e od tog zavisi sreca i uspijeh.

Gde si, Sjenkaaaa?:D

Iskreno, ako nas ljubav ne ucini boljima u svakom pogledu, onda tesko da se to zove ljubav. Ljubav je pokretacka, kreativna i afirmativna energija! Mocna da nista mocnije ne postoji na planeti Zemlji! Pitanje je samo koliko smo sposobni da je u sebi nosimo! Ne moze svako da podnese to cudoviste!
Istina, to manje ima veze sa onom drugom osobom, koliko ima veze samo sa nama samima. :wink:

luckastalutkica:
Mene nije.
Promenila sam se samo onda kad su mi se ispunile sve zelje.Onda sam promenila svoje ciljeve i zelje i onda sam se ja promenila da bih ostvarila nove ciljeve.
A do srzi nikad nisam promenjena,ja mislim da se osobine formiraju pre nego sto dete podje u skolu i da se one nikada ne mogu promeniti.Tako sam i ucila iz pedagogije i psihologije na fakultetu,oba ispita sam polozila sa ocenom 9.

Ispunile su ti se SVE zelje??? Pa ti si onda ili naj(ne)srecnija osoba na svetu.

Dobila si samo devetke :?

Back